R-GO V2 - Ergonomisch toetsenbord

Indeling: QWERTY - Scissor-switches
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: Ergonomisch ontwerp,
Voeding: Accu, laadkabel (incl).
Productcode: 1370855

3
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 229,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1370855
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 229,99
Meer informatie over dit product

Zoekt u een keyboard om zeer comfortabel mee te kunnen werken, dan is het R-GO V2 ergonomisch toetsenbord een goede optie. Het is namelijk een toetsenbord dat speciaal is ontwikkeld om de handen en polsen van de gebruiker zoveel mogelijk te ontlasten. Het model is namelijk in twee verschillende delen te splitsen. Het voordeel hiervan is dat de polsen in een meer natuurlijke houding en hoek kunnen blijven liggen, terwijl u op de stille en platte toetsen aan het tikken bent. Speel met de opstelling van de twee delen en creëer op deze wijze uw optimale werksituatie en -houding. Een ander voordeel is dat het hierdoor gemakkelijk mee te nemen is.

Geen kabels

Het R-GO V2 ergonomisch toetsenbord is verder een draadloos ontwerp, dus u hoeft geen USB-kabel te gebruiken om het product met uw laptop of pc te koppelen. Hierdoor heeft u meer vrijheid, want u bent niet gebonden aan de lengte van de kabel. Het is dus mogelijk om verder van uw scherm te gaan zitten, terwijl u met dit keyboard aan de slag gaat. Het wordt geleverd met een oplader. Deze dient u te gebruiken voor de accu in het keyboard. Door deze op te laden, heeft u dus geen batterijen nodig om dit draadloze toetsenbord te gebruiken.

Soepel typen

De toetsen van dit ergonomische keyboard zijn tevens de moeite van het vermelden waard. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van de x-scissor technologie. Hierdoor zijn ze geluidloos en vlak waardoor u ze bij gebruik niet diep hoeft in te drukken. Dit zorgt voor een stukje extra comfort, naast het comfort dat al verkregen wordt door het unieke ontwerp. Dus zelfs als u een lang werkstuk of rapport moet schrijven, en dus uren achter elkaar aan het typen bent, ervaart u dit niet als een lange zit en blijven uw handen, polsen en zelfs rug en nek in optimale vorm.

Specificaties

IndelingQWERTY - Scissor-switches
AansluitingDraadloos USB
ExtraErgonomisch ontwerp
VoedingAccu, laadkabel (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie