Draadloos toetsenbord met muis - Microsoft

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Microsoft Wireless Desktop 850,
Indeling: QWERTY - Rubberdome over membrane,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: AES versleutel technologie,
Voeding: 1xAA/2xAAA batterijen (incl).
Productcode: 1365503
leverbaar: 5
€ 39,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1365503
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 39,99
Meer informatie over dit product

Het toetsenbord en muis setje Microsoft Wireless Desktop 850 is betrouwbaar en betaalbaar. U kunt het gebruiken bij uw pc, maar ook voor bij uw laptop met name als extra extern toetsenbord. De toetsen van het keyboard typen soepel en comfortabel en zijn daardoor gedurende langere tijd fijn te gebruiken. U sluit ze allebei eenvoudig aan via de meegeleverde USB-adapter. Dus als u zoekt naar een hoogwaardig keyboard en bijpassende muis, dan is dit setje een goede optie.

AES-technologie

Een mooie en handige extra van het setje Microsoft Wireless Desktop 850 is de AES-technologie. Dit staat voor Advanced Encryption Standard en betekent dat je toetsaanslagen, dus elke keer als je een toets indrukt, versleuteld zijn. Dit zorgt ervoor dat je gegevens en informatie altijd veilig zijn. Het fijne is ook dat u hier helemaal niks van merkt als u aan het werk bent op het keyboard.

Aansluiten van de producten

Het verbinden van de computermuis en het keyboard aan uw pc of laptop gaat eenvoudig. Steek de meegeleverde USB-adapter in een lege USB-poort van uw pc of laptop. De muis en het toetsenbord zullen het signaal oppikken waarna er een stabiele draadloze verbinding tot stand wordt gebracht. U heeft dus nooit meer USB-kabels nodig om de muis en/of het toetsenbord mee aan te sluiten. Met de draadloze verbinding heeft u tot wel 5 meter bereik. Ideaal voor bijvoorbeeld tijdens een presentatie, als u zich iets verder van het beeldscherm bevindt. De USB-adapter is handig op te bergen aan de onderzijde van de muis, waarna hij automatisch wordt uitgeschakeld. Het setje wordt geleverd inclusief de bijbehorende batterijen voor zowel het toetsenbord als de muis.

Specificaties

MerkMicrosoft Wireless Desktop 850
IndelingQWERTY - Rubberdome over membrane
AansluitingDraadloos USB
ExtraAES versleutel technologie
Voeding1xAA/2xAAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie