Bedraad toetsenbord met muis - Cherry

1 tot 2 werkdagen extra verzendtijd
Merk: Cherry DC 2000,
Indeling: QWERTY - Rubberdome,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: 4 Multimediatoetsen,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1354264
leverbaar: 10
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1354264
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 24,99
Meer informatie over dit product

Het bedraad toetsenbord Cherry DC 2000 is een betrouwbaar toetsenbord dat tevens betaalbaar is. Als u dit keyboard aanschaft, krijgt u er ook een muis bij met een 1200 DPI sensor die zowel door links- als rechtshandigen gebruikt kan worden. U kunt dus direct aan het werk. Verbinding maken met uw laptop of pc gaat eenvoudig. Steek de bijgeleverde USB-kabel in een USB-poort en het keyboard zal direct herkend worden. U bent geen tijd kwijt aan het installeren van allerlei extra drivers en/of software. Dit toetsenbord is geoptimaliseerd voor de hoge professionele eisen in kantooromgevingen.

Eigenschappen toetsenbord en muis

De toetsen van het bedraad toetsenbord Cherry DC 2000 hoort u vrijwel niet als u op het keyboard bezig bent. Dit zorgt voor een hoop rust voor uzelf en uw omgeving. Verder zijn ze slijtvast en typen ze soepel en licht. De toetsenindeling is, zoals bij veel keyboards in Nederland, volgens het QWERTY-indelingssysteem. Aangezien dit de standaard indeling is voor veel toetsenbord, bent u direct vertrouwd met de plaats van de letters. Verder is er aan de rechterzijde een numeriek deel met cijfers en knoppen waarmee u eenvoudig kunt optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Dit maakt het werken met getallen en sommen op de computer een stuk gemakkelijker. Ten slotte zitten er rechtsboven 4 sneltoetsen waarmee u met een druk op de knop de rekenmachine, uw e-mailaccount, de internetbrowser en de slaapstand kunt activeren.

Extern keyboard voor uw laptop

Dit toetsenbord is behalve voor uw pc ook geschikt om als extern toetsenbord voor bijvoorbeeld uw laptop te gebruiken. Misschien denkt u bij een laptop niet direct aan een los toetsenbord. Maar wat als u uw laptop al een tijdje heeft waardoor de toetsen niet meer fijn typen? Of misschien is er een keer cola overheen gevallen, waardoor ze plakken. Of allicht heeft u een laptopstandaard waar de laptop op staat zodat hij wat hoger staat om een betere lichaamshouding te verkrijgen. In dit laatste geval wordt het typen soms lastig, omdat de laptop daar te hoog en/of te schuin voor staat. In al deze gevallen is het dan aan te raden om een extern toetsenbord aan te schaffen. Steek de 180 cm lange USB-kabel in de USB-poort en u bent klaar om te beginnen.

Specificaties

MerkCherry DC 2000
IndelingQWERTY - Rubberdome
AansluitingBedraad USB
Extra4 Multimediatoetsen
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie