Bedraad toetsenbord - Flexibel

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Merk: HQ YPM003,
Indeling: QWERTY,
Aansluiting: bedraad USB,
Extra: Flexibel en morsbestendig,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1351099
voorraad: 104
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1351099
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
Meer informatie over dit product

Als u een toetsenbord zoekt dat op te rollen is, dan is dit flexibele toetsenbord YPM003 een goede optie. Rol hem op en u neemt hem moeiteloos mee naar werk, school of op vakantie. Het keyboard zal bijna geen ruimte in beslag nemen. Omdat het toetsenbord gemaakt is van rubber, maakt u hem gemakkelijk schoon en hoort uw omgeving vrijwel niet dat u aan het tikken bent. De aansluiting aan uw computer of laptop gaat eenvoudig door middel van de 150 cm lange USB-kabel. Deze steekt u in een USB-poort en het keyboard wordt direct herkend. Omdat er geen drivers geïnstalleerd moeten worden, kunt u direct beginnen met typen. Er is comfortabel mee te werken, voornamelijk door het platte formaat waardoor uw polsen worden ontlast en door de ondiepe toetsen. De toetsenindeling is, zoals bij veel toetsenborden in Nederland, volgens het QWERTY-indelingssysteem.

Oprolbaar

De meest in het oog springende eigenschap van het flexibele toetsenbord YPM003 is dat het keyboard oprolbaar is. Als u het toetsenbord mee wilt nemen, steekt u het zonder problemen in uw aktetas of rugzak. Of neem het keyboard mee tijdens een vliegreis, want deze past opgerold moeiteloos in uw handbagage of koffer. Het toetsenbord is zo flexibel omdat het gemaakt is van hoogwaardig rubber. Hierdoor is het keyboard ook gemakkelijk schoon te maken met wat water en een licht schoonmaakmiddel. Vervolgens is het een kwestie van afspoelen en het keyboard is weer zo goed als nieuw. Zelfs morsen met koffie, thee of een andere vloeistof is geen enkel probleem. Het is dus een duurzaam product met een lange levensduur.

Betaalbaar en handig in gebruik

Dit keyboard is een goede optie als u dus een toetsenbord wilt dat is op te rollen en gemakkelijk schoon te maken is. Het keyboard is tevens betaalbaar en daardoor een goed instapmodel als u voor het eerst een extern toetsenbord wilt gebruiken. En ook het aansluiten van het toetsenbord gaat eenvoudig. Het is een kwestie van het exemplaar uit de doos halen, de USB-kabel in een lege USB-poort steken en het apparaat zal direct herkend worden. Door de lengte van de USB-kabel, die 150 cm bedraagt, kunt u een heel eind van uw beeldscherm gaan zitten terwijl u gebruikmaakt van dit toetsenbord.

Specificaties

MerkHQ YPM003
IndelingQWERTY
Aansluitingbedraad USB
ExtraFlexibel en morsbestendig
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie