Bedraad toetsenbord - Microsoft

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Merk: Microsoft Wired Keyboard 600,
Indeling: QWERTY - Rubberdome,
Aansluiting: bedraad USB,
Extra: Morsbestendig,
Kabellengte: 2m.
Productcode: 1334447
leverbaar: 49
€ 19,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1334447
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 19,99Aantal 10-49: € 19,29Aantal 50-249: € 17,59Aantal 250+: € 15,99
Koop  1 Artikel  voor € 19,99
Meer informatie over dit product

Het Microsoft Wired 600 bedraad toetsenbord zwart heeft geen installatie nodig. U sluit het simpelweg aan op uw computer of laptop door de aansluitkabel in een van de USB-poorten in uw apparaat te steken. Op deze manier kunt u het overal gebruiken, ook op uw werkcomputer. Deze unit heeft de vertrouwde kwaliteit die Microsoft altijd levert en is bovendien morsbestendig.Daarnaast ondersteunt het Microsoft Wired 600 bedraad toetsenbord zwart de Xbox 360.

Handige sneltoetsen

Met de handige sneltoetsen op het Microsoft Wired 600 bedraad toetsenbord zwart kunt u binnen één druk op de knop uw meest gebruikte functies gebruiken. Documenten openen en e-mails beantwoorden gaat vanaf nu veel sneller en ook uw favoriete muziek en videoclips bereikt u snel. Tevens het internet opent u met een sneltoets, wat werken heel wat gemakkelijker maakt. Dit toetsenbord is uitgerust met de QWERTY-indeling. Dit is de meest gebruikte indeling voor toetsenborden in Nederland. Dit computertoetsenbord is 45.6 cm breed, 16 cm diep en op het hoogste punt 4.3 cm hoog.

Ergonomisch verantwoord

Dit product is ervoor gemaakt om uw zo comfortabel mogelijk te laten werken. Het ergonomische design met rubberen cover laat u voor langere tijd typen zonder last van uw armen of polsen te krijgen. De Quiet Touch-toetsen zijn bijna geruisloos en het aparte numerieke blok in combinatie met de calculatorsneltoets vereenvoudigen administratieve taken zoals de financiën of berekeningen. Daarnaast kunt u het volume van muziek en video eenvoudig aanpassen. Voor Windows Vista heeft deze computeraccessoire speciale eigenschappen. U heeft een productgarantie van drie jaar op dit product voor laptop en computer.

Specificaties

MerkMicrosoft
ModelWired Keyboard 600
IndelingQWERTY
ExtraMorsbestendig, Quiet touch toetsen
Kabellengte200 cm
SwitchRubberdome over membraan
Afmetingen456 x 160 mm
AansluitingUSB
KleurZwart
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie