Bedraad toetsenbord - Cherry

Merk: Cherry G84-4100,
Indeling: QWERTY - Cherry ML,
Aansluiting: bedraad USB/PS2,
Extra: Compact,
Kabellengte: 1.8m.
Productcode: 1290232

541
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 59,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1290232
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 59,99
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 59,99
Meer informatie over dit product

Het toetsenbord Cherry G84-4100 zwart heeft een vintage look, maar is een modern hedendaags toetsenbord. U kunt het gebruiken samen met uw pc, maar tevens met uw laptop als extern toetsenbord. De aansluiting van het keyboard gaat gemakkelijk. U hoeft alleen maar de USB-kabel in een vrije USB-poort te steken en het toetsenbord zal gelijk herkend worden. U hoeft dus geen extra installatiehandelingen te verrichten zoals het downloaden van drivers. Er zit tevens een Windows-knop op waarmee u snel het Windows-startmenu kan openen. Het toetsenbord is ook verkrijgbaar in het grijs.

Klein en handzaam formaat

Het handige aan het toetsenbord Cherry G84-4100 zwart is dat het bijzonder handzaam is. Zo heeft het slechts een dikte van 2,7 cm. Verder is het 28,2 cm breed en 13,7 cm lang. U kunt het dus gemakkelijk kwijt op uw bureau, ook als dat volstaat met spullen. De aansluiting van het keyboard is ook eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft is een vrije USB-poort. Hierin steekt u de meegeleverde USB-kabel en het keyboard zal direct door uw pc herkend worden. kunt u het ook als extern toetsenbord gebruiken voor bij uw laptop.

Gaat lang mee

Dit toetsenbord gaat door zijn behuizing en de slijtvaste toetsen lang mee. De buitenkant is gemaakt van hoogwaardig aluminium dat tegen een stootje kan. De responsieve toetsen van dit keyboard zijn slijtvast, typen soepel, hebben een lichte aanslag en hebben een levensduur van 20 miljoen toetsaanslagen. Het fijne is dat toetsindeling volgens het bekende QWERTY-indelingssysteem is gedaan. Dit is, zeker in Nederland, het bekendste systeem, dus u bent direct vertrouwd met de plek van de letters als u aan de slag gaat. Wilt u dat uw keyboard een numeriek blok heeft? Dan raden we u het uit te breiden met het numerieke keyboard Cherry G84-4700.

Specificaties

MerkCherry G84-4100
IndelingQWERTY - Cherry ML
Aansluitingbedraad USB/PS2
ExtraCompact
Kabellengte1.8m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie