Hama Memory Foam - Polssteun

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Materiaal: Memory foam bekleed met Polyurethaan,
Afmetingen: 495 x 70 x 21 mm.
Productcode: 1212172
voorraad: 204
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1212172
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,99
Meer informatie over dit product

Met deze toetsenbord polssteun Hama Keyboard Wrist Rest Black heeft u nooit meer last van uw polsen of handen als u op uw toetsenbord aan het typen bent. Het is gemaakt van een soort zacht soort schuim dat zich aanpast aan uw handen. Het onthoudt, zelfs na gebruik, een tijdje de vorm van uw handen. Met deze steun, die u onderaan uw laptop plaatst, zorgt u ervoor dat u uw handen en polsen, tijdens het typen, in een natuurlijk houding en op gelijke hoogte van uw toetsenbord kunnen blijven liggen. U hand blijft niet statisch op de steun liggen, maar kan zich goed over het oppervlak bewegen. Dit verkleint de kans op ongemakken als polskramp en beknellingen in de zenuw van uw hand of pols.

Memory foam

Omdat deze toetsenbord polssteun Hama Keyboard Wrist Rest Black zich aanpast aan uw handen, omdat het gemaakt is van zacht memory foam, lijkt het net of hij speciaal voor u gemaakt is. Dit vergroot het comfort aanzienlijk, zeker in vergelijking met ouderwetse polssteunen van plastic. Over het memory foam ligt een laagje polyurethaan. Dit is een zeer hoogwaardige kunststof die zijn kracht haalt uit het feit dat het bestaat uit twee verschillende segmenten.

Afmetingen

De polssteun past eigenlijk onder elk keyboard, of dat nu een toetsenbord is om normaal mee te werken of een speciaal gametoetsenbord. De afmetingen zijn 70 cm bij 49,5 cm bij 2,1 cm.

Specificaties

MateriaalMemory foam bekleed met Polyurethaan
Afmetingen495 x 70 x 21 mm
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie