USB naar PS/2

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
USB 2.0 naar PS/2 adapter,
Extra: Voor gebruik met toetsenborden,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: PS/2 Female.
Productcode: 1284712
voorraad: 2.992
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,59Aantal 10-49: € 2,50Aantal 50-249: € 2,28Aantal 250+: € 2,07
€ 2,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1284712
Meer informatie over dit product

De Goobay USB naar PS/2 verloopstekker is een handig stekkertje waarmee u gemakkelijk een kabel met seriële interface connector kunt aansluiten op een normale vrouwelijke Universal Serial Bus A poort. Het verloopstuk, dat een paarse kleur heeft, steekt u in deze poort en vervolgens kunt u in de andere zijde een mannelijke PS/2 stekker prikken. Dit zijn steekcontacten die vaak gebruikt worden bij de wat oudere toetsenborden en muizen. Maar waarom een heel nieuw keyboard of muis kopen, als uw oude het nog prima doet? Dat is dan ook niet nodig met dit hulpstuk.

Werking

Het werkt allemaal super gemakkelijk. Plug de Goobay USB naar PS/2 verloopstekker in een vrije ingang, bijvoorbeeld van uw laptop of PC, en prik aan de andere zijde van de adapter de kabel van uw toetsenbord of muis met seriële interface connector in. Uw aangesloten computeraccessoires zullen direct herkend worden. Er zijn geen installatiestappen die nodig zijn om de apparaten te gebruiken. Het is ook onbelangrijk welk besturingssysteem u heeft. Plug-and-play dus, waardoor u gelijk met uw computeraccessoires aan de slag kunt.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie