Tang - Zijkniptang

Maximaal 1 werkdag extra verzendtijd
Tang,
Merk: Knipex,
Type: Elektra zijkniptang,
Materiaal: Koolstofstaal,
Kniphardheid: 62 HRC,
Lengte: 115mm.
Productcode: 1080463
leverbaar: 4
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 42,99
€ 42,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1080463
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 42,99
Meer informatie over dit product

Precisietangen om zeer fijn te knippen bijv. in elektronica en fijnmechanica. Doorgestoken precisiescharnier. Soepele, dubbele veer, waardoor de tang gemakkelijk en gelijkmatig opent. De polijsting of spiegelpolijsting (alleen uitvoering 2) biedt samen met een fijne oliefilm een optimale bescherming tegen roest - geen storingen in het schakelcircuit door wegspringende chroomsplinters. Snijkanten extra inductief gehard, hardheid van de snijkanten ca. 62 HRC. Ronde kop met facet en draadklem; de draaduiteinden kunnen niet ongecontroleerd wegspringen.

Specificaties

Tang
MerkKnipex
TypeElektra zijkniptang
MateriaalKoolstofstaal
Kniphardheid62 HRC
Lengte115mm
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie