Inbouw Stopcontact - Met USB

25% korting
Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Inbouw Stopcontact - Wit,
Merk: Allteq,
Met dubbele USB aansluiting,
Type: 1x Schuko - IP20,
Extra: Inbouw.
Productcode: 1375809
voorraad: 1.534
€ 11,99 € 8,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1375809
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 8,99
Meer informatie over dit product

Inbouwstopcontacten bieden de mogelijkheid om elektrische apparaten aan te sluiten en deze zo van voeding te voorzien. Omdat er tegenwoordig ook veel meer gebruik wordt gemaakt van andere connecties zoals USB, is het wel zo handig dat dit ook gecombineerd kan worden in een stopcontact. Dat kan met het Gembird MWS-ACUSB2-01 inbouwstopcontact met USB. Dit inbouwstopcontact beschikt over 2 USB-aansluitingen die gebruikt kunnen worden voor het opladen van bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Het grote voordeel hiervan is dat u twee apparaten kunt aansluiten en opladen met de USB-poorten en daarnaast ook nog gebruik kunt maken van de gewone aansluiting in het stopcontact.

Technische eigenschappen

Dit inbouwstopcontact van Gembird is voorzien van twee USB-uitgangen. Deze aansluitingen leveren spanning voor het opladen van een smartphone of tablet. Als u gebruikt maakt van deze aansluiting is het dus niet meer nodig om de oplader van uw telefoon in het stopcontact te plaatsen. De aansluitingen zijn beide van 2,1 ampère. Dit is genoeg voor het opladen van elk apparaat dat op deze manier opgeladen kan worden. Voor de aansluiting van deze stopcontacten hoeven er geen aanpassingen aan het bestaande spanningsnetwerk in huis worden gemaakt. Het enige dat er gedaan hoeft te worden is het oude inbouwstopcontact verwijderen en het Gembird MWS-ACUSB2-01 inbouwstopcontact met USB op dezelfde plek monteren.

Verdere eigenschappen

Dit inbouwstopcontact van Gembird heeft een afmeting van 52 millimeter bij 52 millimeter. Het stopcontact heeft een diepte voor de inbouw van 42 millimeter. De afdekplaat die de aansluiting beschermt is 84 millimeter bij 84 millimeter. In rust levert het product 0,2 watt. Als er 2 apparaten aangesloten worden op de poorten, dan wordt het totaal van 2,1 ampère verdeeld over de beide aansluitingen. Per aansluiting wordt dit dus 1,05 ampère, waardoor het opladen van een apparaat minder snel zal verlopen.

Extra informatie

Het Gembird MWS-ACUSB2-01 stopcontact kan een spanning en stroomsterkte leveren tot 250 volt en 16 ampère. De connecties leveren een spanning van 5 volt. In het stopcontact kunnen zowel stekkers van type C als van type F gebruikt worden. Type F is aan te raden omdat apparaten die gebruik maken van dit type stekker ook geaard zijn. U krijgt met de aanschaf van dit product dus eigenlijk 3 aansluitingen op één plek, voor de prijs van één! Ideaal voor het opladen van uw telefoon.

Specificaties

Inbouw Stopcontact - Wit
MerkAllteq
Met dubbele USB aansluiting
Type1x Schuko - IP20
ExtraInbouw
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie