Kabels 
Overige Producten 
Account  

PS4 laadkabel

Bij de aanschaf van een nieuwe Playstation 4 worden er vrijwel altijd drie standaard kabeltjes meegeleverd die u in staat stellen om verbinding te maken met uw televisie (HDMI-kabel), verbinding te maken met het elektriciteitsnet en de PS4 controller mee op te laden. U wordt door Sony Playstation geacht om aanvullende Playstation 4 oplaadkabels zelf aan te schaffen, als u bijvoorbeeld een accessoire zoals een headset wilt verbinden. Zoekt u PS4 laadkabels, hoeft u niet verder te kijken: u vindt ze hier in alle denkbare varianten. Lees meer

PS4 laadkabel controller

Controllers van de Playstation 4 kunnen opgeladen worden door USB-kabels aan te sluiten in de USB-poorten van de console zelf. Na verloop van tijd kunnen deze PS4 laadkabels echter minder goed gaan werken of zelfs kapot gaan. Ze laden dan niet of nauwelijks meer op en de verbinding met de Playstation 4 kan vaker wegvallen. Ook wanneer u een nieuwe controller koopt, zit daar niet altijd een nieuwe Playstation 4 oplaadkabel bij. In ons assortiment vindt u een groot scala verschillende soorten Playstation 4 oplaadkabels, zo beschikken wij bijvoorbeeld over een oplaadkabel PS4 controller 3 meter lengte. Erg handig wanneer uw bank/stoel/bed zich een eind bij de Playstation vandaan bevindt. Heeft u er geen problemen mee om de game tijdelijk weg te leggen? Dan is een kortere en goedkopere PS4 oplaadkabel controller wellicht al afdoende. Daarnaast zijn de PS4 laadkabels bij ons in verschillende kleurtypes te verkrijgen. Raakt u uw Playstation 4 oplaadkabels gemakkelijk kwijt en heeft u daarom liever een controller met een vaste bedrading? Ook dan kunt u bij ons terecht, wij hebben al deze varianten vast in ons assortiment opgenomen.

PS4 laadkabels voor diverse accessoires

Naast de PS4 laadkabel voor controllers bieden wij ook diverse andere Playstation 4 oplaadkabels aan. Denk bijvoorbeeld aan PS4 laadkabels voor veel gebruikte accessoires als headsets of de nieuwste uitvinding op het gebied van games: de VR-bril. In tegenstelling tot wanneer u een nieuwe controller zou kopen, worden er bij VR-brillen en headsets doorgaans wél USB-laadkabels meegeleverd. Mochten deze kabels echter kapot gaan of is er sprake van verlies, dan zijn de USB-laadkabels van uw controller evenzeer geschikt voor bovengenoemde accessoires. Ons aanbod van langere USB-kabels voor controllers (die wij u hierboven al voor gebruik van verder weg aangeraden hebben) worden bij gebruik van accessoires als een headset of VR-bril eveneens ten zeerste door ons aangeraden. Door langere PS4 laadkabels te gebruiken behoudt u namelijk de ruimte om naar behoren te kunnen blijven bewegen. Een langere kabel voorkomt dat u per ongeluk uw Playstation meetrekt in uw bewegingen tijdens het gamen. Voor bijvoorbeeld Singstar-games dient u te beschikken over een microfoon. Niet elke microfoon is hiervoor geschikt: met de gebruikelijke USB Playstation 4 oplaadkabels kunt u met uw microfoon geen contact maken met de Playstation. Bestel dus een PS4 USB Microfoon.

Kwalitatieve PS4 laadkabels

Gemakkelijk en snel online bestellen maar heeft u geen idee waar dat het beste te doen? Op internet zult u veel verschillende soorten PS4 laadkabels tegenkomen. Niet alle PS4 laadkabels zijn van even goede kwaliteit, sommigen zijn zelfs niet eens geschikt voor uw Playstation 4 (deze past dan bijvoorbeeld niet in de USB-poorten). Naast dat wij tijdens de productkeuze uitgebreid informatie over het product bieden, leveren wij tevens kwaliteitskabels (Type: 2.0 - High Speed). Wij bieden alleen goede kwaliteit PS4 laadkabels aan. Wanneer u op zoek bent naar een effectievere manier om twee controllers tegelijk op te laden, dan is een DualShock dockingstation wellicht iets voor u. Er bestaan twee type dockingstations: één die per USB aan te sluiten valt op de Playstation en één die u op het elektriciteitsnet dient aan te sluiten. Hopelijk kunt u nu een goede keuze voor een goede oplaadkabel Playstation 4, en als u helemaal geen Playstation 4 oplaadkabels meer wilt, kunt u gaan voor een controller met bedrading.

Verschillende soorten en maten Playstation 4 oplaadkabels

Onze PS4 laadkabels zijn er in verschillende soorten en maten. De kortste maat is 0,6 meter, de langste 3 meter. Ook bieden wij kabels tussen de uitersten in met een lengte van 1 meter en 1,8 meter. De PS4 laadkabels zijn er in verschillende kleurschakeringen. Zo kunt u uw Playstation set personaliseren door een gifgroene of juist witte kabel te bestellen. De PS4 laadkabels zijn geschikt voor elke officiële PS4 controller, ongeacht kleur of versie: zowel voor de originele DualShock 4 (CUH-ZCT1) als de nieuwere DualShock 4 (CUH-ZCT2). Ook hebben de PS4 laadkabels een universele USB-aansluiting. Hierdoor kunnen ze (naast DualShock controllers) ook aangesloten worden op uw VR-bril of headset. Docking stations waarop 2 controllers tegelijk aan te sluiten zijn, bieden wij aan in twee verschillende soorten: één die per USB-kabel aan te sluiten valt op de USB-poorten van de console zelf (doordat een Playstation 4 doorgaans over twee USB-poorten beschikt, kunt u met docking stations tot wel 4 controllers tegelijk opladen). De andere docking station die wij aanbieden dient aan te worden gesloten op het elektriciteitsnet (u laadt uw controllers dus extern van uw PS4 op).

Uw PS4 laadkabel online kopen

Wanneer één van de meegeleverde Playstation 4 oplaadkabels kapot gaat, wanneer u tweedehands een Playstation 4 aanschaft en deze over een onvolledige set PS4 laadkabels beschikt of wanneer u simpelweg op zoek bent naar een PS4 laadkabel om uw Playstation accessoires mee te verbinden, dan zit u hier goed. PS4 laadkabels koopt u online bij Allekabels. Of u nu een Playstation 4 kabel of ander toebehoor wil kopen, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij de Playstation 4 kabel op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over Playstation 4 oplaadkabels of over de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen over Playstation 4 oplaadkabels zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Playstation 4 kabel

Klantenservice & Informatie