Kabels 
Overige Producten 
Account  

PS4 headset

Om de beste PS4 headset te kiezen voor uw budget is het noodzakelijk om de verschillen tussen de headsets te weten, want wat heeft een duurdere PS4 headset dat een goedkope headset niet heeft? Bepaal als eerste waar een Playstation 4 headset voor u aan moet voldoen, zodat u een goed afgewogen keuze kunt maken. In ons assortiment zult u headsets in elke prijsklasse vinden, van iets meer dan een tientje tot headsets van een paar honderd euro. Sommige headsets hebben een kabel en andere zijn juist weer draadloos, maar welke soort headset is in welke situatie beter? Bekijk meer informatie onderaan de pagina of bestel direct een Playstation headset via onze webshop. Lees meer

De beste PS4 headsets

Gaat u een PS4 headset kopen, dan heeft u de optie om een headset met microfoon te nemen. Dit is handig wanneer u vaak met vrienden speelt en met elkaar wilt communiceren. Door een PS4 headset met microfoon te nemen, gaat de communicatie een stuk vlotter. Hierdoor zal de samenwerking beter verlopen en de kans op een overwinning tijdens het gamen wordt ook groter. Bent u iemand die vooral singleplayer games speelt, dan heeft u dus ook geen Playstation 4 headset met microfoon nodig. Een goede PS4 headset heeft een verstelbare hoofdband en zachte oorkussen, zodat de headset comfortabel op uw hoofd zit. Er zijn on-ear PS4 headsets welke tegen het oor aan zitten en er zijn over-ear headsets die om het oor heen zitten. De oorkussen van de over-ear Playstation 4 headsets hebben als doel om zoveel mogelijk achtergrondgeluid te blokkeren. Sommige gaming headsets hebben slechts één oor bedekt zodat u aan dat oor optimaal geluid hebt, maar via het andere oor nog wel achtergrondgeluid kunt horen. Dit is ideaal wanneer u zich niet volledig wilt afschermen van de mensen in uw omgeving.

PS4 oortjes en andere opties

Naast PS4 headsets zijn er ook speciale PS4 oortjes. Dit zijn in-ear oortjes welke speciaal gemaakt zijn voor gamers. De oortjes zitten comfortabel, zijn van licht materiaal gemaakt en de oortjes beschikken over extra bass zonder dat het ten koste gaat van de helderheid van het geluid, iets wat vaker wel gebeurt bij goedkope oortjes. Zowel de oortjes als de Playstation 4 headsets kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo kunnen de meeste Playstation 4 headsets ook verbinding maken met een mobiele telefoon, computer/laptop, tablet of zelfs een Xbox One. Soms zitten er extra knoppen op de oortjes of op de PS4 headsets, zoals een knop om het volume te regelen of een knop om de microfoon uit te zetten. Niet alleen de ooromsluitingen werken ruisonderdrukkend, ook de meeste microfoons maken gebruik van ruisonderdrukkende technologie, zodat u goed verstaanbaar bent wanneer er veel omgevingsgeluid is.

Playstation 4 gaming headset met of zonder kabel

Een Playstation 4 heeft meerdere mogelijkheden om een PS4 headset mee te verbinden. U kunt een PS4 headset wireless kopen, welke via bluetooth verbinding maakt. Of u koopt een PS4 headset met een jack stekker welke u in de dualshock 4 controller stopt. Let wel op of u een officiële dualshock 4 controller heeft, want niet alle namaak controllers beschikken over een jack-ingang. Als laatste optie kunt u een PS4 headset met een USB-aansluiting in de PS4 stoppen. Van deze oplossingen geeft de headset verbinden via USB een betere geluidskwaliteit dan een headset welke verbinding maakt via bluetooth. Als tweede keuze kunt u de headset aansluiten op een controller, of een ander apparaat, welke via een kabel met de Playstation is verbonden. Wilt u juist geen kabels dan is bluetooth wel de beste keuze. Maar gaat u voor de beste audiokwaliteit, dan is verbinding maken via een kabel altijd het beste.

De duurdere PS4 headsets

Playstation 4 headsets zijn verkrijgbaar in zeer uiteenlopende prijsklassen. Het voordeel van een wat duurdere PS4 headset is dat deze veel comfortabeler zitten. Daarbij hebben de beste PS4 headsets ook 7.1 geluidskanalen waardoor u kunt genieten van een indrukwekkende Surround sound. Deze Surround sound maakt deze headsets ook ideaal om films mee te kijken. Tijdens het gamen zorgt de Surround sound ervoor dat u heel precies hoort waar een bepaald geluid vandaan komt. Dit kan grote voordelen geven tijdens het gamen, doordat u beter de positie van de tegenstander kunt bepalen. Tussen de draadloze headsets zit een groot verschil in accuduur, soms is dit slechts een paar uur en bij andere loopt dit op tot een accuduur van maar liefst 20 uur. De duurdere PS4 headsets kunnen vaak ook geluidsinstellingen bewaren voor verschillende situaties. Zo kunt u met een druk op de knop wisselen tussen geluidsinstellingen voor het gamen, films kijken of muziek luisteren. Door de goede afsluiting van deze headsets kunt u genieten van de extra harde bass zonder dat uw omgeving hiervan hoeft mee te genieten.

Verschillen tussen de PS4 headsets

De lengte van de PS4 headset kabels kan variëren tussen de 1 meter en de 2 meter, waarbij ook 1,5 en 1,8 meter veelvoorkomende lengtes zijn. Het bereik van de draadloze PS4 headsets verschilt tussen enkele meters tot maar liefst tien meter. Bij de on-ear PS4 headsets worden er vaak extra oorkussens meegeleverd, welke u dus kunt vervangen wanneer de oude versleten zijn. Gebruikt u slechts af en toe de microfoon, dan kunt u een PS4 headset kopen met een afneembare microfoon. Sommige microfoons zijn niet los te halen maar zijn wel weg te buigen, zodat u er geen last van heeft wanneer u de microfoon niet gebruikt. Ook zitten er grote verschillen in het kleurdesign. Zo kunt u kiezen voor een PS4 headset met felle rode of gele kleuren, of juist een headset welke zwart met een beetje grijs is. Er zijn PS4 headsets met verlichting op de buitenkant van de oorkussens, maar hier merkt u zelf natuurlijk weinig van als u de headset op uw hoofd heeft. Maar als u een gaming streamer bent, steelt u wel de show.

De bekende merken

Razer is één van de grootste namen in de game industrie als het aankomt op PS4 headsets en staat bekend om zijn goede kwaliteit headsets. Sommige Razer Playstation 4 headsets hebben zelfs een display aan de zijkant van de headset, welke verschillende kleuren en animaties laat zien tijdens het gamen. Dit display kan ook gebruikt worden om de headset te bedienen. Gaat u voor de allerbeste PS4 headset USB van Razer, dan krijgt u vaak een USB-geluidskaart bij de aankoop. Deze zorgt ervoor dat u op een PC of MAC ook van 7.1 Surround sound gebruik kunt maken. Bij de PS4 is de geluidskaart echter niet nodig, omdat u dan gebruikmaakt van een 4-polige 3,5 mm aansluiting. Wilt u één van de beste headsets dan gaat u dus voor een PS4 headset Razer. Tritton is een minder duur merk dan Razer en is populair in de prijsklasse tot 100 euro. Vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding heeft u met een PS4 headset Tritton al voor minder dan 50 euro een goede PS4 koptelefoon, al zal de echte liefhebber van goed geluid al snel bij Razer uitkomen. Hopelijk weet u nu genoeg van de verschillende Playstation 4 headsets om een goede keuze te maken.

Uw PS4 headset online kopen

Een PS4 headset koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een PS4 headset of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Playstation 4 kabel

Klantenservice & Informatie