Kabels 
Overige Producten 
Account  

PS4 gadgets

De Playstation 4 is de meest verkochte gameconsole ter wereld. Dit is natuurlijk niet voor niks, de spelcomputer levert namelijk een van de beste game ervaringen tot op heden. Met enkele verschillende games kan u urenlang plezier beleven met de PS4 gameconsole. U verhoogt het spelplezier met behulp van enkele extra PS4 gadgets? Deze kunnen uw ervaring tijdens het gamen naar een totaal nieuw niveau tillen. Dit kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden met een hoge kwaliteit headset of een controller die u helemaal in uw eigen stijl kunt maken. Lees meer

Waarom PS4 gadgets kopen?

De redenen waarom mensen PS4 gadgets kopen is voor iedereen verschillend. Een van de meest gehoorde redenen is het verbeteren van de ervaring tijdens het gamen. Zo kan u bijvoorbeeld met een goede headset het geluid en de communicatie tijdens het spelen van een game verbeteren. Ook kunt u extra PS4 controllers aanschaffen waardoor u samen met uw vrienden multiplayer games kunt spelen. Een andere reden voor het kopen van PS4 gadgets is de mogelijkheid om uw gaming setup een geheel eigen stijl te geven. Dit kan gerealiseerd worden met controllers in uw favoriete kleuren of met skins die uw DualShock 4 controllers niet alleen een andere kleur geven, maar ook beschermen tegen stoten en krassen. Deze PS4 controller gadgets zijn ook noodzakelijk als onderdelen van uw controller tijdens het gamen kapot zijn gegaan. U kunt in dat geval de kapotte onderdelen vervangen door ze als losse PS4 gadgets bij te bestellen. Netter maken van uw gaming setup kan met een standaard voor televisie of gameconsole.

Gadgets voor de PS4 controller

Met de Playstation 4 wordt standaard een draadloze Dualshock 4 controller geleverd. Als PS4 gadget die u direct bij de spelcomputer aanschaft zou u daarom een extra controller kunnen overwegen. Tevens zijn er verschillende PS4 gadgets verkrijgbaar die speciaal voor de controller van de Playstation 4 bedoeld zijn. U kunt bijvoorbeeld een speciale PS4 controller skin kopen die is gemaakt van een silicone materiaal en het besturingshulpmiddel tijdens het gamen van extra bescherming voorziet. Een silicone hoes beschermt tegen stoten en krassen tijdens het gebruik en zorgt er tegelijkertijd voor dat de controller steviger in uw handen ligt zodat u meer controle heeft tijdens het gamen. Overigens hoeft de functionaliteit van deze Playstation 4 gadgets zich niet alleen te beperken tot het bieden van een betere bescherming en grip. Met een controller skin bent u ook in staat om de controllers een geheel eigen stijl te geven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met PS4 gadgets de controller een thema te geven dat past bij de games die u het liefste speelt.

Probleem Dualshock 4 thumb grips

De Dualshock 4 controller die nodig is voor de besturing van PS4 games is over het algemeen door gamers enorm positief ontvangen. De controller van de Playstation 4 is dan ook zonder twijfel een enorme verbetering ten opzichte van de controllers die bij de Playstation 3 gebruikt werden. Toch waren er ook enkele klachten te horen die vooral betrekking hadden op de eerste uitvoering van de Dualshock 4 controllers. Zo was er onder andere het probleem met de PS4 thumbsticks waarvan het rubber zeer snel slijt als er intensief op de controllers gegamed wordt. Inmiddels is een tweede versie van de controller uitgebracht waarbij dit probleem is opgelost. Het probleem van de eerste uitvoering is ook eenvoudig op te lossen met enkele PS4 gadgets. U kunt als oplossing een thumb grip set kopen waarin verschillende rubberen kopjes zitten die u over de thumbsticks kunt schuiven. Met deze PS4 gadgets krijgt u opnieuw de noodzakelijke grip op de kleine joysticks die essentieel zijn tijdens het gamen op de Playstation 4.

Nettere gaming setup met PS4 gadgets

Met behulp van enkele PS4 gadgets kunt u ook een nettere gaming setup realiseren in huis. Met een tv standaard kunt u de televisie aan de muur bevestigen waardoor u vanuit alle hoeken in de woonkamer een perfect zicht op het scherm heeft. De hogere positionering van de televisie aan de muur zorgt er ook voor dat u tijdens het gamen lekker achterover kunt leunen op de bank en nog altijd alles wat er op het scherm gebeurt goed kunt zien. Tevens handig voor uw gaming setup is een PS4 standaard. Deze PS4 gadgets stellen u in staat om de gameconsole rechtop te plaatsen. Hierdoor ziet de Playstation 4 er niet alleen geweldig uit, maar de standaard helpt u ook om ruimte te besparen. Met de PS4 standaard zet u de spelcomputer zonder problemen op de beperkte ruimte van uw tv-meubel naast de televisie. Het is gewenst dat u geen grote hoeveelheden kabels achter de televisie moet wegwerken. Playstation 4 HDMI of optische kabels, die exact de lengte hebben die u nodig heeft, zijn daarom ook welkome PS4 gadgets.

PS4 gadgets koopadviezen

Als u pas een Playstation 4 heeft gekocht (of dit van plan bent te doen) dan is het aan te raden om direct enkele PS4 gadgets bij de spelcomputer te kopen. Een goed advies is om direct een extra controller te kopen. Daardoor bent u immers in staat om samen met uw vrienden spelletjes te spelen. Een potje FIFA is vele malen leuker wanneer u naast elkaar in dezelfde kamer het tegen elkaar kunt opnemen. Een skin voor de controller is ook aan te raden, omdat deze PS4 gadgets uw Dualshock 4 controllers van extra bescherming voorzien. Speelt u liever shooter games, zoals Call of Duty, dan is een goede headset een van de PS4 gadgets die u absoluut niet over mag slaan. Bij de Playstation 4 wordt een chat headset bijgeleverd, maar deze is niet van een hoge kwaliteit. Als laatste PS4 gadget kunnen we iedereen een standaard voor de PS4 aanbevelen waarmee u de gameconsole rechtop kunt plaatsen.

Uw PS4 gadgets online kopen

PS4 gadets koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over PS4 gadgets of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Playstation 4 kabel

Klantenservice & Informatie