Kabels 
Overige Producten 
Account  

PS4 controller oplader

Met een Playstation 4 controller oplader wordt het eenvoudig om de controllers die u bij uw Playstation 4 gebruikt op te laden. De controllers zijn draadloos en maken gebruik van een interne accu. Om de accu van de controllers op te kunnen laden gebruikt u een Playstation 4 controller oplader. Hiermee kunt u altijd - ook tijdens het spelen - een PS4 controller opladen. De controllers die worden meegeleverd zijn draadloze dual shock controllers. Met een micro USB aansluiting aan de voorkant van de controller wordt de accu opgeladen. Lees meer

Dual shock controllers

Met de dual shock controllers die bij de PS4 worden meegeleverd kunt u met gemak elk spel spelen. Het opladen van de controllers kan met behulp van een USB kabel die aan de ene zijde een normale USB stekker heeft en aan de andere zijde een USB stekker. Hiermee is het mogelijk om de controller op te laden terwijl u aan het spelen bent. Om de controllers volledig op te kunnen laden, kunt u gebruikmaken van een PS4 controller oplader. Hier kunnen de dual shock controllers worden ingedrukt zodat de accu weer volledig wordt gevuld. Zodra de accu vol is, gaat er een LED lampje branden op de PS4 dual controller oplader. De PS4 controller is dan weer klaar voor gebruik. Zodra de PS4 controller aangeeft dat de batterij leeg begint te raken, kunt u de controllers weer eenvoudig in de PS4 controller oplader zetten. Hiermee wordt de accu direct weer opgeladen, zonder extra handelingen.

Hoe werkt een PS4 controller oplader?

De PS4 controller opladers worden geleverd met een USB kabel die in de PS4 kan worden gestoken. Hiermee zorgt de PS4 controller oplader voor elektriciteit zodat de controllers opgeladen kunnen worden. De dual shock controllers kunnen dan eenvoudig in de PS4 oplader worden gestoken zonder gebruik van een externe PS4 controller oplader kabel. Er zijn ook modellen van een PS4 controller oplader die niet worden geleverd met een USB kabel maar met een externe voedingskabel. Hiermee kan de oplader voor PS4 controller eenvoudig in een stopcontact worden gebruikt. Als een PS4 controller oplader wordt geleverd met een USB kabel dan is dit overigens ook mogelijk. Hiervoor hoeft u alleen een adapter aan te schaffen waarmee de USB kabel van de Playstation 4 controller oplader in het stopcontact kan worden gebruikt. Het voordeel is dat er 2 controllers tegelijkertijd worden opgeladen.

Voor welke controllers is de PS4 controller oplader geschikt?

Standaard worden er bij de aanschaf van een PS4 meestal 1 of 2 controllers mee geleverd. Omdat het wel zo leuk is om samen met vrienden te kunnen spelen kunt u er altijd voor kiezen om één of meerdere extra controllers aan te schaffen. Als u hierbij kiest voor originele controllers die bij de Playstation horen dan kunt u zonder problemen de PS4 controller opladen in de PS4 controller oplader. Ook wanneer u controllers koopt van een ander merk die wel geschikt zijn voor de Playstation, dan is de kans groot dat u deze kunt opladen met de Playstation 4 controller oplader. Het is hierbij belangrijk dat de aansluiting die zich op de controller bevindt een micro USB aansluiting is. Als deze op dezelfde manier is vormgegeven en op dezelfde plek zit als bij een originele controller dan kunt u de controller opladen met behulp van de Playstation 4 controller oplader.

Opladen met een kabel

Naast het gebruik van een PS4 controller oplader is het ook mogelijk om de PS4 controllers op te laden met een USB kabel. Een PS4 controller oplader kabel is aan de ene zijde voorzien van een USB aansluiting en aan de andere zijde van een micro USB aansluiting. Het voordeel van een dergelijke kabel ten opzichte van een PS4 controller oplader, is dat u tijdens het opladen van de controller ook gebruik kunt maken van de controller. Als u de controller in de PS4 controller oplader hebt zitten dan is dit helaas niet mogelijk. Het voordeel is dan wel dat de controller sneller wordt opgeladen omdat deze niet tegelijkertijd gebruikt wordt om te spelen. Voor de momenten dat de PS4 uit staat, is de Playstation 4 controller oplader een zeer geschikte manier om de controllers op te laden. Een PS4 controller oplader wordt vaak geleverd met een USB kabel voor de aanvoer van stroom. Deze kabel kan in veel gevallen ook worden gebruikt als oplaadkabel voor de PS4 controller. Bent u klaar met spelen, dan sluit u de PS4 controller oplader weer aan en plaatst u de controller in de houder. Opbergen en opladen kan op die wijze gelijktijdig.

Overige accessoires

Naast het gebruik van een Playstation 4 controller oplader is het mogelijk om meerdere accessoires aan te schaffen voor de PS4. Een koptelefoon die voorzien is van een microfoon om te communiceren met tegenspelers is hiervan een goed voorbeeld. Als de toetsen van de controller zijn versleten of als de grip van de joysticks moeten worden verbeterd, dan zijn deze ook te koop. Let er bij het kopen van accessoires wel op dat ze ook compatibel zijn met de PS4 controller die u hebt. Meestal is dit wel het geval en worden controllers voor een PS4 die niet origineel zijn wel zo gemaakt dat ze dezelfde vormgeving hebben. Dat maakt het ook mogelijk om de PS4 controller oplader te gebruiken voor verschillende merken controllers.

Handig om te weten over de Playstation 4 controller oplader

Met een PS4 controller oplader zorgt u ervoor dat de controllers bij uw PS4 eenvoudig en snel opgeladen kunnen worden. Hiervoor hoeft geen gebruik te maken van onhandige kabels. Alles wat u nodig heeft voor gebruik van de PS4 controller oplader is meegeleverd. Kabels voor voeding zodat de Playstation 4 controller oplader gebruikt kan worden is meestal het enige dat u aan hoeft te sluiten. Zodra dit gedaan is, kunt u de controllers in de PS4 controller oplader zetten. De accu’s van de controllers worden dan opgeladen door de Playstation 4 controller oplader zodat ze weer klaar zijn voor gebruik.

Online uw PS4 controller oplader kopen

Een PS4 controller oplader koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over het product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Playstation 4 kabel

Klantenservice & Informatie