Kabels 
Overige Producten 
Account  

Nintendo DS kabel

Nintendo DS kabel

Hoewel de naam een beetje Italiaans aandoet, is Nintendo een Japans bedrijf. Ook DS doet iets anders vermoeden, de benaming DS wordt immers doorgaans verbonden met de beroemde Franse auto Citroen DS. In dit geval staat DS echter voor Double Screen. Lang verhaal kort: een Nintendo DS is een Japanse spelcomputer met 2 schermen. Het apparaat kent verschillende versies die elk met eigen Nintendo DS kabels en opladers werden geleverd. Die zijn gelukkig wel allemaal compatibel. Zoekt u een Nintendo DS kabel zodat u geen afscheid hoeft te nemen van uw gouwe ouwe Mario Bros, dan bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Nintendo DS oplader, Nintendo DS autolader en DS Stylus

De Nintendo DS beschikte als een van de eerste consoles over WiFi (draadloos) functionaliteit. Alle toeters, bellen en mooie spelletjes zijn echter geen stuiver waard als het apparaat niet kan worden opgeladen. Dat doet u met een Nintendo DS oplader dan wel Nintendo DS adapter. Bij Allekabels kunt u een aantal varianten op de Nintendo DS accessoires kopen. Veel gevraagd is nog steeds de Nintendo DS autolader. Naast de autolader hebben wij diverse types thuislader dan wel DSi lader. De verschillen bij deze Nintendo DS kabels zitten voornamelijk in de uitgangsstroom en het aantal meter kabel. Ten slotte vindt u in ons DS assortiment ook diverse stylus packs, ter vervanging van de originele DS stylus pen, alsmede Nintendo DS accu en Nintendo DS beschermfolie.

Uw Nintendo DS kabel online kopen

Een Nintendo DS kabel koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een Nintendo DS kabel of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie