Kabels 
Overige Producten 
Account  

Simkaart adapters

Een probleem dat bijvoorbeeld vaker bij smartphones voorkomt, is dat het geheugenkaartje kleiner is dan het kaartslot. Een oplossing hiervoor wordt geboden door de simkaart adapter. Dit handige hulpmiddel is er in drie varianten: van nano naar micro, van nano naar standaard en van micro naar standaard. Al onze sets bevatten deze drie verloopstukken en verder ook een simkaartslot opener. Naast de eenvoudigere sets zijn er ook uitvoeringen met extra’s zoals een kaart organiser, liniaal en/of sleutelhangerfunctie. Lees meer

Maten simkaart adapter

Tegenwoordig zijn er meerdere maten geheugenkaarten in omloop: de nano, micro en standaard sim. Apparatuur is niet altijd voorzien van een slot dat overeenkomt met de maat kaart. Op diverse soorten apparatuur zijn vaak grotere formaten slot te vinden dan de kleine afmetingen van de nieuwste kaartjes. Met een nano sim adapter of een micro sim adapter kunt u kleinere maten kaartjes in een groter slot gebruiken. Het gebruik gaat handig via een klikmechanisme, waarbij het kaartje in het verloopstuk wordt geklikt. De simkaarthouder kan eenvoudig geopend worden met de bijgeleverde slotopener. Met een simkaart adapter kunt u dus de kleine geheugenkaartjes ook in uw apparatuur met standaard maat gebruiken.

Praktische extra’s

Naast een slotopener zijn enkele sets voorzien van een aantal praktische voorzieningen. Eén set is uitgevoerd in creditkaart formaat, zodat deze altijd handig in de beurs of telefoonhoesje mee te nemen is. Een andere set is uitgevoerd als organiser met een opbergruimte voor maar liefst 5 geheugenkaarten. Tevens is deze uitvoering voorzien van een klein liniaaltje voor meetwerkzaamheden en een oogje om als sleutelhanger gebruikt te kunnen worden. Dat alles bij afmetingen die kleiner zijn dan een creditkaart. Met deze uitgebreide sets heeft u de handige verloopstukken altijd bij de hand en zijn de geheugenkaartjes zodanig opgeborgen dat zowel gebruiksgemak als bescherming optimaal zijn.

Simkaart knipper

Klantenservice & Informatie