Kabels 
Overige Producten 
Account  

Nano simkaart knippers

Als u een nieuwe telefoon of tablet koopt en de simkaart uit uw oude telefoon blijkt te groot te zijn voor het nieuwe toestel kunt u een nano simkaart knipper kopen. Dit is handiger dan een kleinere uitvoering aan te vragen bij uw provider of uw bestaande kaartje met een schaar kleiner te maken. We hebben meerdere uivoeringen van dit handige gereedschap in ons assortiment. Lees meer

Uw geheugenkaartje kleiner maken met een nano simkaart knipper

U kunt een knipper kopen om uw bestaande geheugenkaartje kleiner te maken. In ons assortiment vindt u twee soorten: van sim of micro naar nano en van sim naar micro of nano. De keuze is afhankelijk van de maat die in uw nieuwe toestel past. Voor de nieuwste telefoons en tablets zal een nano sim knipper noodzakelijk zijn. Deze kleinste maat omvat feitelijk alleen nog maar de chip, de omliggende plastic omranding is verdwenen. Kleiner zullen deze kaartjes alleen nog kunnen worden als de microprocessor zelf ook kleiner gaat worden. Momenteel is dit nog niet aan de orde, waardoor uw aankoop nog jaren bruikbaar is.

Oppassen bij het knippen

Een simkaart knipper van Allekabels is zo gemaakt dat er exact genoeg materiaal van het kaartje afgehaald wordt om de chip niet te beschadigen. Toch kan nooit uitgesloten worden dat bij het verkleinen beschadigingen aan de chip zelf optreden. Dit door mechanische krachten die op het materiaal worden uitgeoefend. Het is daarom noodzakelijk zo nauwkeurig mogelijk te werken om de kans op schade te minimaliseren. Uw mobiele geheugen bevat immers vaak data die u niet wilt verliezen. Durft u het knippen niet aan, vraag dan bij uw provider een nieuwe kleinere uitvoering aan. Hieraan zijn in de regel geen of weinig kosten aan verbonden. Wilt u zelf aan de slag koop dan een nano simkaart knipper.

Simkaart knipper

Klantenservice & Informatie