Kabels 
Overige Producten 
Account  

Micro simkaart knippers

Met een micro simkaart knipper kunt u van een groter model sim een microsim of nanosim maken. Kwestie van uw simkaart in de knipper leggen en eventueel nog de juiste maat kiezen. Vervolgens knipt u met een enkele handeling uw kaart op maat. Lees meer

Wanneer is een micro simkaart knipper zinvol?

Als u van een grote kaart een microsim moet maken, heeft u een micro sim knipper nodig. Waarom er meerdere afmetingen kaarten zijn die onderling niet compatibel zijn, is een kwestie van de ontwikkeling van de sim. De eerste sims hadden zelfs de afmeting van een creditcard. Inmiddels zijn we aanbeland bij de nanosim, maar het iets grotere microsim formaat wordt nog veel toegepast. Vaak krijgt u bij een nieuw telefoonabonnement de keuze uit meerdere formaten simkaarten. Als u wel een nieuw toestel koopt maar het abonnement plus sim houdt, kan het zijn dat u dit specifiek knipgereedschap nodig hebt. Let er op dat u de juiste uitvoering koopt.

De juiste simkaart knipper kopen

Als de simkaart te groot blijkt voor uw toestel, gebruik dan geen schaar of iets dergelijks. De kans dat u de chip op de kaart beschadigt is groot, bovendien bent u dan een poos onbereikbaar tot u een nieuwe sim hebt. Met de micro simkaart knipper klaart u de klus in een handomdraai zonder risico. Daarbij moet u er wel op letten dat u het juiste type aanschaft. Zo kunt u met een knipper uw sim op het formaat van een micro simkaart en/of een nano simkaart knippen. Sla de productomschrijving er op na om te kijken of de door u gezochte handeling door de betreffende knipper kan worden uitgevoerd. Bij twijfel helpen wij u graag verder met de juiste aankoop.

Simkaart knipper

Klantenservice & Informatie