Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Samsung Galaxy S9

USB snellader - Goobay
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 26,98

Samsung Galaxy S9 accessoires

De toestellen uit de Galaxy S serie zijn high-end Android mobiele smartphones, evenals de Galaxy Note telefoons. Bijpassende Samsung Galaxy accessoires bij elk type toestel vindt u bij Allekabels. Twee accessoires zijn in feite een eerste vereiste: een bescherming in de vorm van een hoesje of cover voor uw kostbare telefoon is altijd nodig. Ten tweede heeft u een Samsung Galaxy S9 oplader nodig waarmee u uw smartphone van energie kunt voorzien. Met de komst van de Samsung Galaxy S21 worden de toestellen niet meer standaard geleverd met een oplader. Dat betekent dat u uw oude lader kunt blijven gebruiken en niet weg hoeft te gooien. Een stuk beter voor het milieu dus. De eerdere toestellen zijn wel steeds geleverd inclusief oplader en wellicht dat deze door slijtage of verlies vervangen moet worden.

Samsung Galaxy S9 oplader

Een Samsung Galaxy S9 heeft een USB C aansluiting voor (onder meer) de oplaadfunctie. Deze aansluiting wordt - om uw toestel op te kunnen laden – middels een kabel verbonden met een USB power adapter. Deze USB adapter wordt in het stopcontact gestopt en het andere uiteinde van de bijbehorende kabel is verbonden met de USB aansluiting van uw telefoontoestel. Deze 2 componenten van de oplader, namelijk de adapter en de kabel, zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. Dat heeft als voordeel dat u de lengte van de kabel zelf kunt bepalen. Wilt u een korte kabel die niet in de weg zit? Dat kan. Toch liever een lange kabel waarmee u iets meer mogelijkheden hebt? Geen probleem, ook die leveren wij.

Diverse soorten opladers

Behalve een Samsung Galaxy S9 oplader vindt u in ons assortiment ook autoladers voor uw toestel. Vaak zijn deze voorzien van een dubbele USB aansluiting zodat u 2 toestellen gelijktijdig van voeding kunt voorzien in uw auto. Let bij het bestellen goed op het aantal watt en het aantal ampère, er zijn meerdere types in ons assortiment. Voor fast charge laden heeft u bijvoorbeeld een passende lader nodig. Verder is vanaf de Galaxy S10 ook draadloos opladen mogelijk. Wel is het zo dat niet elk toestel dat kan, zo kan de S10 Lite niet draadloos opgeladen worden. Houd er ook rekening mee dat wanneer een toestel draadloos wordt opgeladen het niet meteen gebruikt kan worden wanneer de accu helemaal leeg is, zoals dat bij een kabel wel het geval is.

Meerdere functies

Behalve om op te laden kan de kabel van uw Samsung Galaxy S9 oplader ook worden gebruikt voor het doorgeven van data. U kunt dus met een en dezelfde kabel uw toestel opladen en bestanden overzetten tussen apparaten. Wanneer u uw toestel veel gebruikt bijvoorbeeld op uw werkplek, dan zijn smartphone houders handige Samsung Galaxy accessoires. U hebt uw toestel dan altijd bij de hand en bijvoorbeeld op ooghoogte. Wij hebben deze in diverse uitvoeringen in ons assortiment.

Andere Samsung Galaxy S9 accessoires

Deze smartphones worden standaard geleverd met een USB C kabel. Hiervoor noemden we al de hoesjes en andere covers als onmisbare accessoires. Met een adapter kunt u een apparaat met een micro USB uitgang aansluiten op een toestel met een USB C-aansluiting. Deze bieden wij aan in diverse uitvoeringen. Verder verkopen wij diverse verloopkabels, bijvoorbeeld van USB C naar USB A. Ook een powerbank is een handig accessoire voor uw smartphone, evenals een adapter naar VGA of DisplayPort.

Tips

De standaard Samsung Galaxy S9 oplader heeft een USB C aansluiting, andere USB versies zoals micro USB daarentegen tref je aan bij oudere types. Groot voordeel is dat er vele USB C kabels en verloopkabels al in omloop zijn en u dus waarschijnlijk geen nieuwe kabel hoeft te kopen voor uw oplader. Ten slotte: het is belangrijk dat u uw smartphone tijdig oplaadt, het toestel hoeft niet helemaal leeg te zijn.