Kabels 
Overige Producten 
Account  

Samsung Galaxy S3 mini

Samsung Galaxy S3 mini specificaties

Altijd goed om te weten wat er onder de motorkap ligt. Net zoals alle andere smartphones uit de Samsung Galaxy S-reeks is ook de Samsung Galaxy S3 mini uitgerust met Android, het besturingssysteem van Google. De telefoon kan gebruikt worden op een 3G-netwerk en uiteraard via het WiFi-netwerk. Het toestel heeft de mogelijkheid tot bluetooth en kan worden opgeladen met een micro USB 2.0 kabel. Deze kabel kan ook worden gebruikt voor het overzetten van data zoals foto’s, video’s en andere bestanden via een computer of laptop. Met een formaat van 12,1 bij 6,3 centimeter en met een dikte van 0,99 centimeter ligt de Samsung Galaxy S3 mini lekker in de hand. Het gewicht van de telefoon speelt hierbij ook een grote rol. De smartphone weegt net iets meer dan 100 gram. Dit komt onder andere door de plastic behuizing. Voor het verwerken van gegevens en het openen van apps wordt er gebruikt gemaakt van een dual-core 1.0 GHz processor in combinatie met 1 GB RAM werkgeheugen. De Samsung Galaxy S3 mini heeft een opslagcapaciteit van 8 GB of 16 GB en dit is uit te breiden met behulp van een microSD kaart tot wel 32 GB.

Kabel voor uw Samsung Galaxy S3 mini

Voor zowel het opladen als het overzetten van gegevens via een computer of laptop wordt er bij de Samsung Galaxy S3 mini gebruikgemaakt van een micro USB 2.0 kabel. Voor het opladen van de Samsung Galaxy S3 mini wordt er gebruik gemaakt van een adapter die ervoor zorgt dat de smartphone in een gewoon stopcontact kan worden opgeladen. Is de standaard meegeleverde kabel niet lang genoeg? Dan kunt u altijd een nieuwe kabel aanschaffen met de lengte die u wenst, zodat u tijdens het opladen de Samsung Galaxy S3 mini kunt gebruiken op de plek waar u het meeste zit. Wellicht altijd handig om een reserve kabel aan te schaffen, mocht de meegeleverde kabel naar verloopt van tijd defect raken. Ook de adapters zijn los verkrijgbaar. Wilt u via één stopcontact naast de Samsung Galaxy S3 mini nog een andere smartphone opladen? Dan kunt u een adapter kopen met meerdere USB-aansluitingen. Of kies een adapter met Fast Charger, zodat u binnen een korter tijdsbestek uw smartphone weer heeft opgeladen.

Samsung Galaxy S3 mini accessoires

Er zijn verschillende accessoires te verkrijgen voor een Samsung Galaxy S3 mini. Hierdoor wordt het gebruik gemakkelijker. U kunt de Galaxy S3 mini bijvoorbeeld eenvoudig opladen in de auto. Erg handig als u onderweg bent en u merkt dat uw smartphone bijna leeg is. Op een USB autolader sluit u dan eenvoudig de eerder genoemde micro USB 2.0 kabel aan. Ook handig voor in de auto: de telefoonhouder. Uw Samsung Galaxy S3 mini fungeert eenvoudig als navigatiesysteem, zeker als u met de telefoonhouder het smartphonescherm bij uw voorruit of dashboard bevestigd. Of u nu onderweg bent in de auto, met de fiets of wandelend ergens naartoe gaat, handsfree bellen is veiliger als u deelneemt aan het verkeer. Dit kan met een bekabelde headset, maar des te gemakkelijker is een bluetooth headset. Geen gedoe met kabels, wel de vrijheid om handsfree te bellen of naar muziek te luisteren. Met één druk op de knop neemt u een gesprek aan en beëindigd u deze terwijl u onderweg bent. Voor muziek te luisteren kan een bekabelde of draadloze speaker uitkomst bieden. Zo geniet u met meerdere mensen van uw favoriete muziek.

Bescherming met een hoesje

Als u een Samsung Galaxy S3 mini heeft, wilt u deze graag zo lang mogelijk gaaf, mooi en zonder beschadiging houden. Ook al bent u nog zo voorzichtig, het kan altijd voorkomen dat door een ongelukje uw telefoon beschadigd raakt. Een barst of krasjes in het scherm is zo gebeurd en de reparatie is vaak niet goedkoop. Om ervoor te zorgen dat uw telefoon goed beschermt is, kunt u daarom een Samsung Galaxy S3 mini hoesje kopen. Met een hoesje voor uw Galaxy S3 mini zorgt u ervoor dat de telefoon bij een val minder snel beschadigd raakt. Op deze manier heeft u langer plezier van uw smartphone en kunt u de Galaxy S3 mini in de toekomst eventueel nog verkopen. Let u bij het aanschaffen van een hoesje voor uw Samsung Galaxy S3 mini wel op de juiste afmetingen en zorg dat u een hoesje koopt die voldoet aan uw eisen, bijvoorbeeld omtrent de stevigheid, opbergvakjes en design.

Handig om te weten

Er is een aantal zaken belangrijk als u accessoires of toebehoren voor uw Samsung Galaxy S3 mini wilt kopen. Let u er op dat de accessoires die u koopt ook geschikt zijn voor een Samsung Galaxy S3 mini. Een telefoonhoesje kan bijvoorbeeld dezelfde afmetingen hebben en uw smartphone past er misschien ook wel perfect in, maar het is wel handig dat de opening voor de oplader ook op de juiste plek zit. Koop bij voorkeur accessoires die specifiek zijn bedoeld voor uw toesteltype. Voor een oplaadkabel hoeft u niet veel te weten, behalve dat dit een micro USB-aansluiting is. Met een micro USB 2.0 kabel zit u wel altijd goed. Accessoires en toebehoren die met bluetooth verbonden kunnen worden aan uw Samsung Galaxy S3 mini zijn universeel. Bluetooth is niet merkgebonden. Een handsfree set of een draadloze luidspreker kunt u dus ook zonder al te veel technische details te weten aanschaffen.

Uw Samsung Galaxy S3 mini accessoires online kopen

Accessoires voor de Samsung Galaxy S3 mini koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop van de producten. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over de accessoires van de Samsung Galaxy S3 mini of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.