Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 - USB lader - Allteq
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 7,39
USB snellader - Goobay
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 26,98

Samsung Galaxy Note 10 accessoires

De Galaxy Note serie vormt de brug tussen een smartphone en een tablet-pc. De Note-serie wordt door Samsung gepositioneerd net boven de Samsung Galaxy S serie en elke Note is dus een high-end Android toestel. Bijpassende Samsung Galaxy Note accessoires bij elk type toestel vindt u bij Allekabels. Twee accessoires zijn in feite een eerste vereiste: een bescherming in de vorm van een tasje of andere cover voor uw kostbaar toestel is altijd nodig. Ten tweede heeft u een Samsung Galaxy Note 10 oplader nodig waarmee u het apparaat van energie kunt voorzien. Toestellen zijn geleverd inclusief oplader, wellicht dat deze op enig moment door slijtage of verlies vervangen moet worden. Ook is een extra oplader vaak een slimme investering.

Samsung Galaxy Note 10 oplader

Dit toestel heeft een USB C aansluiting voor (onder meer) de oplaadfunctie. Deze aansluiting wordt - om het toestel op te kunnen laden – middels een kabel verbonden met een USB power adapter. Deze USB adapter wordt in het stopcontact gestopt en het andere uiteinde van de bijbehorende kabel is verbonden met de USB aansluiting van uw telefoontoestel. Deze 2 componenten van de Samsung Galaxy Note 10 oplader, namelijk de adapter en de kabel, zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. Dat heeft als voordeel dat u de lengte van de kabel zelf kunt bepalen. Wilt u een korte kabel die niet in de weg zit? Dat kan. Toch liever een lange kabel waarmee u iets meer mogelijkheden hebt? Geen probleem, ook die leveren wij.

Diverse soorten opladers

Behalve een Samsung Galaxy Note 10 oplader vindt u in ons assortiment ook autoladers voor uw toestel. Vaak zijn deze voorzien van een dubbele USB aansluiting zodat u 2 toestellen gelijktijdig van voeding kunt voorzien in uw auto. Let bij het bestellen goed op het aantal watt en het aantal ampère, er zijn meerdere types in ons assortiment. Voor fast charge laden heeft u bijvoorbeeld een passende lader nodig. Verder is ook draadloos opladen mogelijk. Wel is het zo dat niet elk Samsung toestel dat kan, zo kan de Note 10 Lite niet draadloos opgeladen worden. Houd er ook rekening mee dat wanneer een toestel draadloos wordt opgeladen het niet meteen gebruikt kan worden wanneer de accu helemaal leeg is, zoals dat bij opladen via een kabel wel het geval is.

Meerdere functies

Behalve om op te laden kan de kabel van uw Samsung Galaxy Note 10 oplader ook worden gebruikt voor het doorgeven van data. U kunt dus met een en dezelfde kabel uw toestel opladen en bestanden overzetten tussen apparaten. Wanneer u uw toestel veel gebruikt bijvoorbeeld op uw werkplek, dan zijn houders handige Samsung Galaxy Note accessoires. U hebt uw toestel dan altijd bij de hand en bijvoorbeeld op ooghoogte. Wij hebben deze in diverse uitvoeringen in ons assortiment.

Andere Galaxy Note 10 accessoires

Deze toestellen worden standaard geleverd met een USB C kabel. Met een adapter kunt u een apparaat met een micro USB uitgang aansluiten op een toestel met een USB C-aansluiting. Deze bieden wij aan in diverse uitvoeringen. Verder verkopen wij diverse verloopkabels, bijvoorbeeld van USB C naar USB A. Ook een powerbank is een handig accessoire voor uw toestel, evenals een adapter naar VGA of DisplayPort.

Tips

De standaard Samsung Galaxy Note 10 oplader heeft een USB C aansluiting, andere USB versies zoals micro USB daarentegen tref je aan bij oudere types. Groot voordeel is dat er vele USB C kabels en verloopkabels al in omloop zijn en u dus waarschijnlijk geen nieuwe kabel hoeft te kopen voor uw oplader. Ten slotte: het is belangrijk dat u uw apparaat tijdig oplaadt, het toestel hoeft niet helemaal leeg te zijn.