Kabels 
Overige Producten 
Account  

iPhone kabel

Gerelateerde Categorieën

iPhone kabels voor verschillende modellen

Bij Allekabels hebben we de oplossing voor elk type iPhone, van iPhone kabels tot iPhone accessoires. Neemt u ook eens een kijkje in ons linkermenu onder het kopje Smartphone en Tablet, hier vindt u al onze iPhone kabels per iPhone type ingedeeld. Gebruikt u bijvoorbeeld nog een iPhone 4 of 4S, dan hebben wij iPhone kabels met een 30-pins dock connector. Gebruikt u een nieuwer type, dan hebben we uiteraard ook iPhone Lightning kabels, de opvolgers van de 30-pins connector met de inmiddels welbekende Lightning connector. Andere connectors nodig voor uw iPhone kabels? Dan biedt Allekabels ook ruime keuze aan iPhone adapters.

Opladen waar u maar wilt

De grootste nachtmerrie van elke iPhone gebruiker is natuurlijk om halverwege de dag met een lege batterij te zitten. Hier hoeft u niet meer bang voor te zijn, want voor elke oplaadsituatie heeft Allekabels een oplossing. Neemt u bij de aanschaf van een nieuwe iPhone kabel dus ook meteen een kijkje bij onze iPhone opladers, die u kunt gebruiken met onze iPhone kabels. We hebben opladers voor thuis, powerbanks om onderweg overal te kunnen opladen en opladers om in de auto te gebruiken. Bent u veel onderweg, schaf dan ook gelijk een auto- of fietshouder voor uw iPhone aan. In ons ruime assortiment iPhone kabels en iPhone accessoires vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft.

Andere iPhone accessoires

Ons assortiment iPhone accessoires houdt nog lang niet op bij alles wat we hierboven al noemden. Zo bieden we ook iPhone cases voor verschillende modellen. Niet alleen beschermt u hiermee uw geliefde toestel tegen schade wanneer het valt, onze cases zijn er in zoveel leuke designs dat uw toestel er ook nog eens leuk uitziet in zo’n case. Toch uw iPhone laten vallen en een beetje technisch aangelegd? Dan kunt met een van onze iPhone reparatiesets zelf aan de slag om de iPhone weer in elkaar te zetten. Op zoek naar nog meer iPhone accessoires? Bekijk dan snel het filtermenu aan de rechterkant van deze pagina voor alles wat wij te bieden hebben.

Uw iPhone accessoires online kopen

Een iPhone kabel koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een product of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie