Kabels 
Overige Producten 
Account  

iPhone kabel

Smartphone tas - rood - Able & Borret
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 8,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!
Finger strap - Zwart
Voor 22u besteld, morgen in huis!
€ 9,99
Voor 22u besteld, morgen in huis!

Soorten iPhone kabel

De meest gebruikte iPhone kabel is de Lightning kabel. Deze wordt standaard bij een iPhone, iPad, iPod en een aantal andere Apple accessoires zoals AirPods en trackpad geleverd. Deze standaard bekabeling heeft een lengte van een meter. Omdat het onhandig is om de laadkabel steeds uit de lader te halen en op te rollen om mee te nemen, kopen veel mensen graag een extra exemplaar. Deze kunt u op een extra lader aansluiten zodat u twee of meer plaatsen heeft waar u eenvoudig uw toestel kunt opladen. U kunt ook een extra iPhone kabel bestellen en samen met een powerbank in uw tas stoppen zodat u onderweg altijd eenvoudig uw apparaten kunt opladen. De Lightning aansluiting vindt u op de moderne iPhones, iPads en iPods. De Lightning connector is een door Apple ontworpen connector. Zoals bekend let Apple bij het ontwerpen goed op gebruiksvriendelijkheid. De Lightning connector heeft afgeronde zijkanten waardoor hij altijd eenvoudig in te steken is. Bij een Lightning connector maakt het ook niet uit in welke positie u deze in uw apparaat steekt. De connector past altijd en is niet zoals de microconnector die andere smartphonefabrikanten gebruiken, oriëntatiegevoelig.

30 pins en combi iPhone kabel

Door de jaren heen heeft Apple verschillende types snoeren gebruikt. Bij de eerste generaties werd de oudere 30 pins bekabeling met een brede stekker gebruikt. Deze heeft net als de moderne Lightning bekabeling aan de andere kant een USB-A stekker en is geschikt voor laden en dataoverdracht. iPhones en iPads met een 30 pins connector zijn eenvoudig te herkennen aan de 2,5 centimeter brede aansluiting. Er is maar één type 30 pins connector. Heeft uw apparaat deze 2,5 centimeter uitsparing, dan zal een bij ons bestelde 30 pins connector altijd passen. Heeft u naast Apple apparatuur ook Android apparatuur, dan heeft u ook een micro USB laadkabel nodig. Wilt u niet met twee verschillende kabels rondlopen, dan is een combikabel de ideale oplossing voor u. Deze heeft een microaansluiting en wordt geleverd met een Lightning adapter die u op de micro USB stekker kunt zetten. Met de combikabel kunt u zowel een iPhone met Lightning aansluiting als een Android toestel met micro USB aansluiting laden.

Snelladen met USB-C

We gebruiken onze iPhones steeds vaker en voor steeds meer doeleinden. Nieuwe toepassingen hebben meer energie nodig, waardoor de accu sneller leeg raakt. Via een normale iPhone kabel kost het laden van leeg naar vol al snel een paar uur. Kan dat niet sneller? Ja, een aantal nieuwe types iPhones zijn geschikt voor snelladen via een speciale USB-C iPhone kabel. Deze kabel heeft aan de ene kant de normale Lightning stekker en aan de andere kant de nieuwe USB-C stekker. Versie C van deze technologie biedt zogenoemde powerprofielen. Met deze laadprofielen kan een geschikt toestel met een hoger vermogen geladen worden. USB-C kan via powerprofielen, afhankelijk van opties van de lader en het aangesloten toestel, tot maximaal 87 watt laden. Hiermee laadt u uw mobiel dus in een fractie van de normale laadtijd op. Om ervoor te zorgen dat er niets mis kan gaan, communiceren de smartphone en de USB-C lader met elkaar welke powerprofielen ieder apparaat ondersteunt. Daarna wordt het powerprofiel gekozen dat het hoogste vermogen kan overdragen. Ondersteunt uw toestel geen powerprofielen, dan kunt u dit snoer gewoon gebruiken voor standaard laden.