Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor Bedrijven

iPhone 5

IPhone 5 - Autohouder - Allteq
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 12,69
IPhone 5 - Roze - Sweex
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 10,99
IPhone 5 - Finger strap - Goud - Goobay
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 4,00
USB C naar USB A adapter - Allteq
  • Kleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 4,29
IPhone 5 - Oordopjes - Sony
  • Kleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 11,69
IPhone 5 - USB oplader - Goobay
  • Kleur:
2-3 dagen levertijd
€ 9,59
USB snellader - Goobay
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 26,98

De iPhone 5 kabel: wat er is anders?

Het overduidelijke verschil in de iPhone 5 kabel ten opzichte van de kabels bij oudere modellen is natuurlijk het formaat van de aansluiting. De 9-pins Lightning connector is een stuk kleiner en lichter dan de vorige connector die Apple gebruikte. Verder zitten er nog meer voordelen aan, de iPhone 5 kabel is namelijk steviger, dus minder kwetsbaar dan de oude aansluiting en bruikbaar aan 2 kanten. Dat wil zeggen dat je deze kabel niet meer verkeerd om in het toestel kunt steken, de connector past namelijk aan beide kanten in het toestel. Helaas heeft ieder voordeel ook zijn nadeel. Wat moet u nu namelijk doen met al uw apparatuur met oude connectors? Ook hiervoor heeft Allekabels een oplossing.

Uw oude kabels gebruiken met een adapter

Bij het uitbrengen van de iPhone 5 kabel met de nieuwe connector was de grootste vrees van Apple gebruikers natuurlijk dat ze hun oude apparatuur, zoals docking stations en geluidsboxen, met de 30-pins dock connector, niet meer konden gebruiken met hun nieuwe toestel. Ook wordt er bij het toestel natuurlijk maar 1 iPhone 5 kabel geleverd, terwijl de meeste mensen liever meer kabels in huis hebben voor verschillende toepassingen. Moeten al die kabels vervangen worden? Niet per se. Allekabels heeft namelijk ook adapters, waarmee u uw oude kabels kunt gebruiken als iPhone 5 kabel. Scheelt weer een hoop vervanging van al die kabels!

Andere iPhone 5 accessoires

Naast adapters voor hebben we een ruim assortiment met allerlei verschillende iPhone 5 accessoires. Zo kunt u bij ons ook verschillende iPhone 5 opladers bestellen, die u weer kunt gebruiken in combinatie met onze iPhone 5 kabels. Daarnaast bieden we nog allerlei handige producten die u stiekem toch ook wel nog hebt, zoals iPhone 5 href="/smartphone/iphone_5_kabel/headset.html">oortjes en autohouders. Bestelt u gelijk alles in 1 keer, dan bent u meteen voorzien van al uw iPhone 5 kabels en accessoires. Bent u inmiddels alweer overgestapt naar een nieuwer model iPhone? Dan biedt Allekabels ook voor die modellen, en voor andere smartphones, alle kabels en accessoires per type aan.

Uw iPhone 5 kabel online kopen

Een iPhone 5 kabel koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een iPhone 5 kabel of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.