Kabels 
Overige Producten 
Account  

Draadloos opladen

Draadloos opladen

Een aantal telefoons kan met behulp van een draadloze oplader en eventueel een ontvanger, draadloos opladen. Dankzij zo’n lader kunt u uw telefoon simpelweg op de lader leggen en hoeft u geen kabel in te steken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zo zit u ook nooit met kapotte aansluitingen, of erger nog, een kapotte telefoon omdat u over de kabel struikelt en de telefoon richting de vloer lanceert. Deze manier van opladen werkt door middel van magnetische inductie. Niet alle telefoons ondersteunen dit, dus kijk de specificaties van uw telefoon goed na of raadpleeg onze lijst.

Telefoons met draadloze oplaadmogelijkheid

Deze telefoons hebben een ingebouwde ontvanger. Daarom hebben zij enkel een laadstation nodig om draadloos te kunnen opladen. De telefoon hoeft enkel bovenop de oplader te worden gelegd, waarna automatisch wordt begonnen met opladen. Dit werkt hetzelfde als bekabeld opladen met een USB-kabel... maar dan zonder de kabel.

Asus Padfone S
Blackberry Z30
Blackberry Classic
Cat Catphone S50
Google Nexus 4
Google Nexus 5
Google Nexus 6
Google Nexus 7
HTC 8X
HTC Droid DNA
HTC Thunderbold
LG Optimus G Pro
LG G4
LG g3
Kyocera Hydro Elute
Kyocera Urbano L01
Kyocera Urbano L03
Kyocera Torque
Kyocera Torque G02
Lumia 950 XL
Lumia 950
Lumia 950 Dual Sim
Motorola Droid Max
Motorola Droid Turbo
Moto 360
M.T.T. Master
Motorola Droid Mii
Nokia Lumia 928
Nokia Lumia 735
Nokia Lumia 830
Nokia Lumia 920
Nokia Lumia 930
Samsung S7
M.T.T. Master 4G
Nokia Lumia 1520
Saygus V Squared
Samsung S6 Edge
Samsung S6 Edge+
Samsung Note 5
Samsung 6
Samsung S7 Edge
Sony Xperia Z3V
Sony Xperia Z4V
Sony BSP10
Techdy Basic Bear
Vertu Signature Touch
Yotaphone 2

Telefoons met draadloze oplaad-mogelijkheid

Deze telefoons hebben zowel een laadstation als een ontvanger nodig. Deze ontvanger wordt via de USB-poort aangesloten op de telefoon. Daarna wordt de telefoon samen met het laadstation op de draadloze oplader gelegd.

HTC Incredible 2
HTC Rezound
Motorola Droid Bionic
Motorola Droid X
Motorola Droid 3
Motorola Droid 4
Nokia Lumia 720
Nokia Lumia 810
Nokia Lumia 820
Nokia Lumia 822
Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 1020
Nokia Lumia Icon
Samsung Galaxy Alpha
Samsung Galaxy Note II
Samsung Galaxy Note III
Samsung Galaxy Note IV
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S5
Sony Xperia Z3

Laadstroom

Elke draadloze oplader heeft een bepaalde laadstroom, bijvoorbeeld 700 mA of 1000 mA. Deze laadstroom bepaalt de snelheid waarmee de accu wordt opgeladen. Een standaard USB-lader die via de stroom werkt, heeft een laadstroom van 2100 mA. Draadloos opladen werkt dan ook iets langzamer dan het opladen direct via de kabel. Hoe hoger het aantal milliampère van de laadstroom, hoe sneller de smartphone draadloos wordt opgeladen. Deze laadstroom is compatibel met elke telefoon, dus u bent niet afhankelijk van bepaalde merken.

Online een draadloze oplader kopen?

Een draadloze oplader koopt u online bij Allekabels. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u hem morgen al in huis! Heeft u nog vragen over draadloze opladers, de geschikte telefoons of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar!

Klantenservice & Informatie