Lightning kabel - 1 meter

Vandaag besteld, maandag in huis
voorraad: 2.870
€ 11,49 (Incl. BTW)
Productcode: 1198115
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Met de handige OneForAll Lightning naar USB kabel 1 meter van Goobay kunt u eenvoudig al uw Apple apparaten (met een Lightning-aansluiting) opladen en synchroniseren. Deze witte kabel heeft een lengte van 1 meter voor een makkelijk bereik, een ronde kabelvorm en twee aansluitingen: aan de ene kant de Lightning aansluiting (male) en aan de andere kant de standaard USB A 2.0 aansluiting (male). Dit product is niet alleen geschikt voor uw iPhone, maar bijvoorbeeld ook voor uw iPad of iPod. U kunt dit snoer gebruiken om uw toestellen snel op te laden of eenvoudig gegevens over te zetten van bijvoorbeeld uw iPhone op uw laptop. De kabel heeft een Hi-Speed gegevensoverdracht tot 480 Mbit/s. De binnenleider is gemaakt van vertind koper (hierdoor is de oplaadkabel beter beschermd tegen invloeden van buitenaf).

MFi gelicenseerd

De combinatie van Lightning naar USB is zeer handig wanneer u Apple-producten heeft van een bepaalde generatie en als u bestanden wilt overzetten op bijvoorbeeld uw laptop. Maakt u graag mooie foto’s met uw iPhone 6 of heeft u veel videobestanden op uw iPad mini staan? Dan kunt u deze bestanden snel en veilig overzetten op uw laptop of vaste pc met de OneForAll Lightning naar USB kabel 1 meter. Ook kunt u dit product gebruiken als vervanger van uw originele Apple adapter: dit snoer is namelijk Apple-MFi gelicenseerd (MFi staat voor ‘Made For iPhone/iPod/iPad’). Een snoer met het MFi-keurmerk werkt altijd onder iOS.

Compatibel met diverse Apple producten

Deze kabel van Goobay is geschikt voor alle Apple apparaten met een Lightning aansluiting: iPhone 6, 6plus, 5, 5c, 5s, SE, iPad (4.Gen), iPad Air, iPad mini, iPad mini met Retina Display, iPod nano (7.Gen) en de iPod Touch (5.Gen). Van het merk Goobay kunt u nog veel meer soorten kabels vinden met diverse aansluitingen voor verschillende doeleinden.

Specificaties

Aansluiting 1Lightning male
Aansluiting 2USB A 2.0 male
Kabellengte1 meter
KleurWit
Versie2.0 - HighSpeed
Productcode: 1198115
Andere producten in deze categorie
USB oplader - 4.800 mA
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 22,99
Bekijk alle aanbiedingen
Montagetape
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 6,35
Digitale thermometer
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 2,99
Vliegenmepper
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 1,61
E27 led lamp
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 6,99