Silicon Power Premium

Vandaag besteld, woensdag in huis
Silicon Power SDHC geheugenkaart - 8GB Opslagcapaciteit: 8 GB
   
Classificatie: Klasse 10,
Type: SDHC kaart,
Leessnelheid: 10 MB/s,
Schrijfsnelheid: 10 MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.
Productcode: 1311149
voorraad: 15
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 9,99
€ 9,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1311149
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 9,99
Meer informatie over dit product

Een minimale leessnelheid en schrijfsnelheid van 10 Mbps en een opslagcapaciteit die 8 GB bedraagt. Het zijn de belangrijkste specificaties van de Silicon Power 8gb sd kaart. Een product dat voor een zeer schappelijke prijs te koop is via onze webshop. De SD kaart is voor u geschikt als u een persoon bent die geen megagrote capaciteit nodig heeft voor het opslaan van bestanden. Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin dit het geval is. Bijvoorbeeld als u van plan bent om op een dag flink wat foto’s en video’s te maken met uw camera en vervolgens de geheugenkaart weg wilt leggen om de bestanden hierop te bewaren. Ook voor navigatiesystemen is de opslagcapaciteit ruim voldoende.

Opslagcapaciteit 8 GB

De Silicon Power 8gb sd kaart is van het type SDHC. Alle SD kaarten met een capaciteit van 4 tot 32 GB zijn van het type Secure Digital High Capacity oftewel SDHC. Het is een geringe opslagcapaciteit in de wetenschap dat er in ons assortiment ook producten met 256 GB ruimte voor het opslaan van bestanden verkrijgbaar zijn. Hierop kunnen 32 keer zoveel bestanden opgeslagen worden. 8 Gb opslagcapaciteit is echter zeker niet gering. U kunt hier onder andere 3000 foto’s en een uur en 45 minuten aan video op kwijt. Een SDHC kaart heeft daarbij het voordeel dat deze tevens in apparaten gebruikt kan worden die SDXC-compatibel zijn.

Snelheid minimaal 10 MB/s

De classificatie voor het lezen en schrijven van data met de Silicon Power 8gb sd kaart is Klasse 10. Dit betekent dat de leessnelheid en schrijfsnelheid altijd minimaal 10 MB/s zal bedragen. Ondanks de lage prijs is het product daardoor wel gewoon geschikt om Full HD beeldkwaliteit video’s met uw camera te maken. Koop deze geheugenkaart als u een leuke gebeurtenis in uw leven met uw camera voor eeuwig wilt vastleggen op foto en video. De aantrekkelijke aankoopprijs maakt het een redelijk besluit om de herinneringen voor altijd op de Secure Digital kaart te bewaren. De bestanden zijn veilig bewaard en zullen niet zomaar verloren raken.

Error Correcting Code

Een manier waarop de opgeslagen bestanden veilig worden gehouden op de SD kaart is via de Error Correcting Code van Silicon Power. Dit is een speciaal stukje code dat door de fabrikant op het geheugen van de kaart wordt gezet en als functie heeft om fouten bij het overschrijven van bestanden te voorkomen. Als u bijvoorbeeld foto’s en video’s overschrijft naar een computer en hierbij ontstaat een error, dan zal de ECC dit detecteren en automatisch een correctie uitvoeren zodat het bestand in een goede staat wordt opgeslagen. Naast deze functionaliteit zorgen ook een overschrijvingsbeveiliging en een schok- en waterbestendigheid ervoor dat uw dierbare herinneringen niks kan overkomen.

SD geheugenkaart,
Merk: Silicon Power SDHC,
Classificatie: Klasse 10,
Leessnelheid: 10 MB/s,
Schrijfsnelheid: 10 MB/s,
Opslagcapaciteit: 8 GB.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie