Silicon Power Elite

Momenteel helaas uitverkocht
Silicon Power Elite SDHC geheugenkaart - 32GB Opslagcapaciteit: 32 GB
   
Classificatie: UHS-I Klasse 10,
Type: SDHC, U1,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 85 MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.
Productcode: 1301003
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 24,99
€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1301003
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met een digitale camera is het mogelijk geworden om foto’s en video’s te maken van de beste kwaliteit. Voor het opslaan van deze beelden wordt er gebruikgemaakt van een digitaal geheugen. Dit kan met behulp van een SD kaart. Een compacte geheugendrager waar u al uw digitale bestanden op kwijt kunt. De SD kaart Silicon Power Elite 32 GB is een artikel dat beschikt over genoeg ruimte voor het opslaan van meer dan 12.000 foto’s als u gebruikmaakt van een 8 megapixel camera. Wat films betreft kunt u meer dan 7 uur aan materiaal kwijt in het geheugen, als u filmt met een opname snelheid van 9 MB per seconde. De kwaliteit van de beelden bepaald hoeveel files u op de geheugenkaart kwijt kunt.

Specificaties

Dit product van Silicon Power beschikt over verschillende eigenschappen die ervoor zorgen dat u bestanden met hoge snelheid kunt verwerken en bewerken. Het openen van bestanden gaat bijvoorbeeld met een leessnelheid van 85 MB per seconde. Ook de schrijfsnelheid voor het plaatsen en bewerken van bestanden is 85 MB per seconde. De SD kaart Silicon Power Elite 32 GB is geclassificeerd als UHS 1, dat staat voor Ultra High Speed. Ook de snelheidsklasse, klasse 10, draagt bij aan het snel en efficiënt verwerken van data. De geheugenkaart is van het type SDHC, Secure Digital High Capacity, wat inhoudt dat data van de best mogelijke kwaliteit verwerkt kunnen worden op deze gegevensdrager.

Overige informatie

Het artikel is zo ontworpen dat uw gegevens te allen tijde beschermd zijn tegen verschillende invloeden. Zo is de gegevensdrager waterdicht en zijn uw gegevens beschermd tegen röntgenstraling. Ook is het product schokbestendig. U kunt zelf uw files ook nog extra beveiligen door gebruik te maken van de schuif aan de zijkant van het product. Hierdoor is het niet meer mogelijk om files te bewerken, te overschrijven of te verwijderen. U kunt de aanwezige files nog wel openen. De afmetingen van deze SD kaart zijn standaard. Dat is een lengte van 32 millimeter, een dikte van 2,1 millimeter en een breedte van 24 millimeter. De bedrijfstemperatuur van het artikel ligt tussen de 0 graden Celsius en 70 graden Celsius. Opslaan van dit product zonder dat het gebruikt wordt, kan bij een temperatuur die ligt tussen de – 40 graden Celsius en + 85 graden Celsius.

SD geheugenkaart,
Merk: Silicon Power Elite SDHC,
Classificatie: UHS-1 Klasse 10,
Leessnelheid: 85 MB/s,
Schrijfsnelheid: 85 MB/s,
Opslagcapaciteit: 32 GB.

Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie