"

Scart adapter

Vandaag besteld, morgen verzonden
leverbaar: 7.265
€ 2,19
Incl. BTW
Productcode: 325
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 2,19Aantal 10-49: € 2,11Aantal 50-249: € 1,93
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Koop  1 Artikel  voor € 2,19
Meer informatie over dit product

Allteq S-Video naar Scart Adapter
Wil je een televisie met een scartingang of een ander apparaat koppelen met een tulp- of S-video-aansluiting, dan kun je daarvoor gebruikmaken van deze Allteq Scart-adapter. Deze adapter is geschikt om in de scartaansluiting geplaatst te worden en beschikt over 4 connecties. Er zijn drie RCA-aansluitingen op te vinden waarop kabels met tulpstekkers geplaatst kunnen worden. De vierde is een S-video-aansluiting. De 3 tulpaansluitingen zijn twee koppelingen voor audio, dit zijn de rode en de witte aansluiting voor stereogeluid links en rechts en een gele tulpaansluiting. Deze laatste tulpaansluiting wordt gebruikt voor het doorgeven van een videosignaal. Voor het doorgeven van videosignalen kan er ook gebruik worden gemaakt van de vierde koppeling: de S-video-aansluiting. Deze female aansluiting is bedoeld voor het koppelen van een S-video-stekker met 4 pinnen.

Gebruik
Aan de andere kant van dit product zit een scartstekker. Dit is een male stekker die gebruikt wordt om de adapter op een female scartaansluiting te plaatsen. De Allteq scartadapter kan gebruikt worden voor het ontvangen van signalen of voor het verzenden van signalen. Hiervoor kun je gebruikmaken van de schakelaar die bovenop het product is geplaatst. De keuze die je hier moet maken is die voor output of voor input. Is de scartkabel bijvoorbeeld aangesloten op een televisie en moet deze beeld en geluid ontvangen van een DVD-speler, dan moet de adapter voor input worden ingesteld. Moet het geluid van de televisie hoorbaar zijn over een surround-sound-set, dan is de keuze voor output de juiste.

Kenmerken
• S-Video naar Scart Adapter
• input/output schakelaar
• Robuust en licht van gewicht

Overige informatie
Het gewicht van dit product is 60 gram. Met deze adapter wordt het zeer eenvoudig om verschillende apparaten met elkaar te koppelen die over andere technieken voor het verzenden en ontvangen van beeld of geluidssignalen beschikken. De ingangen voor de tulpstekkers en de S-video stekker, evenals de male scartstekker, zijn niet verguld. De garantie bedraagt 5 jaar.

Specificaties

Aansluiting 1Scart male
Aansluiting 21x S-Video, 3x Tulp female
ExtraInput/output schakelaar
KleurZwart
VerguldNee
Productcode: 325
Andere producten in deze categorie
Scart Kabel
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 6,39
Scart kabel
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 8,49
Scart kabel
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 7,39
Scart kabel - Haaks
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 8,49
SCART naar VGA Kabel
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 8,49
SCART koppelstuk
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 3,79
Scart splitter
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 0,50
SCARTBOX - SCART-STEKKER NAAR 3 x VROUWELIJKE SCART-CONNECTOR / PROFE
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 15,99