Smartphone cleaner

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Thumbs up!,
2 kanten om mee schoon te maken.
Productcode: 1674616
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 4,19
€ 5,59 € 4,19 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1674616
Meer informatie over dit product

Het prachtig glanzende glas van je smartphone ziet er vaak na een dag al compleet anders uit. Vieze vette vingerafdrukken en afdrukken van je oor laten je touchscreen er al gauw ontzettend smerig uit zien. Tijd voor een grote schoonmaakbeurt dus. Toch zal je al snel merken dat een T-shirt niet ideaal werkt om het vuil weg te krijgen en met water aan de slag gaan is natuurlijk al helemaal geen goed idee.
De Touchscreen Cleaner is een super handige en handzame tool die op twee verschillende manieren je beeldscherm op en top schoon maakt. Aan de ene kant van de Touchscreen Cleaner zit een ruw materiaal welke is gemaakt voor grote vlekken zoals etensresten en andere viezigheid die op de tafel lag toen jij je telefoon er neer legde. En de andere kant bevat een microvezel doek die bedoelt is om de kleinere vlekken, zoals vingerafdrukken en stof 100% van je beeldscherm te verwijderen.
Hou je beeldscherm als nieuw en stoor je niet langer aan je vieze reflectie met de Touchscreen Cleaner. Een handzaam product die je in je tas zo overal mee naar toe kan nemen. Met zowel de ruwe kant voor grote vlekken en de microvezel kant voor kleine is dit cadeau geschikt voor alle soorten rommelmakers.

- 2 kanten om mee schoon te maken
- Ruw (voor grote vlekken)
- Microvezel (voor stof en vingerafdrukken)

Specificaties

MerkThumbs up!
2 kanten om mee schoon te maken
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie