Micro SD geheugenkaart - 16 GB

Vandaag besteld, maandag in huis
Micro SD geheugenkaart - 16 GB Opslagcapaciteit: 16 GB
   
Micro SD geheugenkaart,
Type: Klasse 10,
Leessnelheid: 10MB/s,
Schrijfsnelheid: 10MB/s,
Opslagcapaciteit: 16 GB.
Productcode: 1280136
voorraad: 33
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 13,56
€ 15,95 € 13,56 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1280136
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 13,56
Meer informatie over dit product

De microSDHC-geheugenkaart is speciaal ontworpen voor mobiele telefoons. Deze kleine geheugenkaart verbruikt zeer weinig stroom, zodat de batterijduur van uw mobiele telefoon wordt gespaard. Deze kan ook worden gebruikt in GPS-apparaten, MP3-spelers, digitale camera's en PDA's.

De lijst met compatibele apparaten wordt elke dag langer. Verbatim microSD-geheugenkaarten zijn compatibel met alle apparaten die over een SDHC-sleuf beschikken in combinatie met de SD-adaptor.

Alle kaarten bevatten de nieuwste technologie voor auteursrechtbeheer voor een gegarandeerde wettelijk toegestane overdracht van digitale eigendommen (foto's, films, muziek, enzovoort) via computernetwerken voor persoonlijk gebruik.

SDHC (SD High Capacity) is de nieuwe SD-geheugenkaart op basis van de SDA 2.0-specificatie en met een capaciteit groter dan 2 GB. Deze biedt een grotere capaciteit en een hogere snelheid voor gegevensoverdracht. Volgens de Speed Class Specification worden de prestaties ingedeeld met een klassenummer, zodat de prestaties kunnen worden berekend. De specificatie Klasse 10 duidt op een minimum gegevensoverdrachtssnelheid van 10MByte/s.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie