Powerbank - 4.000 mAh - Zwart

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
4000 mAh Powerbank - Zwart Laadstroom: 2000 mA
 Powerbank - 4.000 mAh - Zwart
 Powerbank - 4.000 mAh - Zwart
   
Merk: Goobay - Slim,
Extra: Met geïntegreerde kabel,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB micro Male,
Laadsnelheid: 2.000 mA,
Capaciteit: 4.000 mAh.
Productcode: 1393648
voorraad: 6.257
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 9,95Aantal 10-49: € 9,60Aantal 50-249: € 8,76Aantal 250+: € 7,96
€ 9,95 (incl. 21% BTW)
Productcode: 1393648
In winkelwagen
Koop  1 aantal voor € 9,95
Meer informatie over dit product

Als u net in de trein of de bus zit en u komt erachter dat uw smartphone bijna of volledig leeg is, dan is de Goobay Slim powerbank 4.000 mAh uw redder in nood. Hiermee is het namelijk mogelijk om een smartphone, of een ander USB-apparaat, op te laden zonder dat daar een stopcontact voor nodig is. Het werkt allemaal eenvoudig. Zorg ervoor dat de powerbank opgeladen is. Vervolgens steekt u de microconnector van een USB-kabel in uw smartphone of ander apparaat en de USB-A-connector aan de andere zijde van het snoer in de powerbank. Vervolgens zal het toestel zijn werk doen, namelijk het opladen van het andere apparaat. Dit apparaat heeft een laadsnelheid van 2000 mA waardoor het opladen relatief snel zal gaan.

Laden

Maar wat moet u doet als u merkt dat de Goobay Slim powerbank 4.000 mAh zelf leeg is? Dat is heel eenvoudig. Het enige dat u dan hoeft te doen is de powerbank met een USB-kabel, koppelen aan een laptop of pc. U steekt het snoer in een lege poort en de andere zijde van de kabel in de powerbank. Deze zal vervolgens worden opgeladen. Met een vol exemplaar kunt u een smartphone ongeveer tweemaal helemaal opladen, dus van 0% batterij naar een niveau van 100%. Het apparaat heeft namelijk een capaciteit van 4000 mAh.

Geïntegreerde USB-kabel

In ons drukke bestaan willen we nog weleens iets kwijtraken. Een USB-kabel, waarmee u dus zowel de powerbank zelf als het desbetreffende USB-apparaat oplaadt, is een product dat nog weleens kwijt wil raken. Het handige aan dit toestel is dan ook dat er een groene geïntegreerde USB-kabel aan vastzit. U kan deze aan de onderzijde van de powerbank vastklikken als u deze niet nodig heeft. Zo heeft u de kabel altijd bij de hand. Met geïntegreerde batterij statusdisplay.

Merk: Goobay,
Extra: Met geïntegreerde kabel,
Ingang: USB micro Female,
Uitgang: USB micro Male,
Laadsnelheid: 2.000 mA,
Capaciteit: 4.000 mAh,
Afmetingen: 135 x 69 x 10 mm,
gewicht: 110 g,
Kleur: Zwart.

Andere producten in deze categorie
Weerstation | Draadloze sensor | Alarmklok | Weersvoorspelling Dit veelzijdige Nedis® draadloze weerstation verschaft informatie over de binnen- en buitentemperatuur, en ook over verwachte weersomstandigheden. Daarbij heeft het een wekkerfunctie, dus of het nu gaat regenen of de zon gaat schijnen, u bent altijd op tijd uit bed!
U kunt de buitensensor overal in uw tuin plaatsen. De sensor werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) en verstuurt weersinformatie op vier niveaus naar de wekker/het weerstation via een frequentiesignaal van 433 MHz.
Gestroomlijnd en stijlvol display
Het gestroomlijnde en stijlvolle display bevat een touchscreen voor gebruiksgemak. U kunt het overal in uw woning neerzetten en het werkt zowel op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen) als op het elektriciteitsnet (230V-adapter meegeleverd).
Wekker en weersinformatie/-vooruitzichten
De display-eenheid biedt informatie ov...
€ 34,95
Klantenservice & Informatie