Wireless Network

PCI Express Kaart - Draadloos netwerk,
Bustype: PCI Express x1, x4, x8 or x16,
Geschikt t/m: Windows 7,
Overdrachtssnelheid: 1300 Mbps Max.
Productcode: 1258335

225
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 91,99
€ 91,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1258335
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 91,99
Meer informatie over dit product

- 5e generatie 802.11ac-chipset geeft u dual-band, 2.4GHz / 5GHz, voor supersnelheid tot wel 1,3Gb/s,
- Flexibele uitgebreide antenneplaatsing helpt u exact de beste ontvangst te vinden in uw omgeving,
- Directe wifi-upgrade voor uw desktop: geen rommelige Ethernetkabels meer nodig,
- High-power ontwerp rekent af met dode zones, met 150% grotere dekking,
- Aangepaste heatsink voert warmte af voor meer stabiele en betrouwbare non-stop werking.

De ASUS PCE-AC68 is een nieuwe 802.11ac wifi PCI Express-adapter die uw desktop een upgrade geeft van rommelige Ethernetkabels naar zorgeloze, marktleidende 802.11ac op tot wel 1,3Gbps. De stijlvolle externe gemagnetiseerde antennebasis geeft u bovendien meer flexibiliteit bij het aanpassen van de plaatsing van de antenne, voor de beste ontvangstkwaliteit.

Snelste wifi-standaard: 802.11ac
De PCE-AC68 gebruikt Broadcoms nieuwe 5e generatie wifi 802.11ac-chipset om snelheden te bereiken tot 1,3Gbps via de 5GHz-band; dat is drie keer zo snel als 802.11n wifi. Tegelijkertijd behoudt hij volledige achterwaartse compatibiliteit met alle eerdere wifi-protocollen. Ook biedt hij uitstekende tweeweg transmissie en zorgt voor een soepele overgang naar 802.11ac en naadloze koppeling met bestaande apparaten.

Volgende generatie wifi op beide banden!
De op de PCE-AC68 geïntegreerde Broadcom TurboQAM™ hardware biedt de snelheidsvoordelen van volgende generatie 802.11ac wifi op zowel 2.4 GHz als 5GHz banden. Snelheden van respectievelijk 600Mbit/s en 1,3Gbit/s maken de PCE-AC68 een formidabele AC1900 draadloze adapter, met snelheden die niet kunnen worden overtroffen door generieke draadloze adapters. Sluit de PCE-AC68 aan op ASUS-netwerken om de allerhoogste wifi-snelheden te bereiken.

Uitbreiden en versterken van uw draadloze verbinding
ASUS AiRadar versterkt op slimme wijze de connectiviteit van draadloze apparatuur met behulp van nauwkeurige directionele signaalversterking; voor uitgebreide dekking, grotere datadoorvoersnelheid en verbeterde stabiliteit. De sterkte van de wifi-verbinding varieert per omgeving, dus de PCE-AC68 draadloze router detecteert op slimme wijze draadloze routerlocaties en 'vormt' datatransmissies met behulp van drie externe antennes en hoog vermogen beam-packing - en verzekert u zo van de snelste stabiele verbinding.

Geen dode zones meer, dankzij 150% dekking!
Krachtige tweeweg transmissie en een signaalverbeterend high-gain ontwerp geven de PCE-AC66 verbeterde bidirectionele transmissie die wifi-bereik en -dekking vergroten met tot wel 150% ten opzichte van generieke client-apparaten. Dit uitgebreide bereik rekent op elke locatie volledig af met dode plekken en biedt snelle en ononderbroken HD streaming en soepele multiplayer gaming, waar u ook bent.

Flexibele uitgebreide antenneplaatsing
De drie afneembare antennes van de PCE-AC68 kunnen via meegeleverde verlengkabels op afstand worden geplaatst. Ook wordt een gemagnetiseerde voet meegeleverd die gemakkelijk hecht aan verschillende oppervlakten, voor meer plaatsingsmogelijkheden. Door de antennes mobiel te maken, biedt het ontwerp meer flexibiliteit bij het kiezen van locaties, voor een betere signaalontvangst en -kwaliteit.

Stijlvolle aluminium heatsink verwerkt warmte, voor extra stabiliteit
De toegevoegde heatsink maakt gebruik van hooggeleidend aluminium om warmte af te voeren van de chipset, en zorgt daarmee voor grotere betrouwbaarheid en non-stop werking. Lagere temperaturen vertalen zich in een stabieler apparaat onder alle klimatologische omstandigheden, zelfs tijdens hete zomers, en grotere stabiliteit betekent consistentere connectiviteit en een langere levensduur van het product. Bovendien is de heatsink voorzien van een stijlvol uiterlijk, dat nogmaals aantoont dat ASUS altijd verder kijkt dan alleen de specs.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie