Optische kabel - 5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Kunststof - Niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Toslink male,
Aansluiting 2: Toslink male,
5 meter.


Productcode: 6442
voorraad: 517
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 5,99Aantal 10-49: € 5,78Aantal 50-249: € 5,27Aantal 250+: € 4,79
€ 5,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 6442
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 5,99
Meer informatie over dit product

De Goobay optische kabel 5 meter gebruikt u om bijvoorbeeld uw dvd-speler, blu-ray speler, mediabox of televisie aan uw boxen, versterker, homecinemaset of soundbar aan te sluiten. Deze kabel zorgt er dus voor dat de audiosignalen van het ene apparaat versterkt worden afgespeeld op het andere apparaat. Aan allebei de kanten van deze audiokabel zit een mannelijke Toslink-aansluiting voor het digitale audiosignaal. De kabel is gemaakt van een duurzaam soort kunststof waardoor de kabel een lange levensduur heeft. Deze optische audiokabel heeft een totale lengte van 5 meter. Zoekt u een betaalbare en stevige audiokabel om een digitaal audiosignaal over te dragen, dan is deze optische kabel van Goobay een goede optie.

Digitaal audiosignaal

Met de Goobay optische kabel 5 meter gaat aansluiten gemakkelijk, want het is slechts een kwestie van de audiokabel in de juiste Toslink-poort te steken en de digitale verbinding komt direct tot stand. U hoeft op deze manier dus niet in de weer te gaan met splitters of analoge tulpstekkers. Het voordeel van digitaal is dat het geluid altijd optimaal is en dat u veel minder last heeft van ruis, storingen of signaalverlies, omdat de informatie verzonden wordt door middel van lichtsignalen in plaats van door elektrische signalen. Let er bij de aanschaf van deze optische kabel wel op dat deze alleen geschikt is om het audiosignaal te versturen. Het videosignaal zal niet via deze wijze verstuurd worden.

Soort connector

De connectoren op deze optische audiokabel heten Toslink-connectoren. Dit zijn kleine ronde aansluitingen die zorgen voor een digitaal audiosignaal van het ene apparaat naar het andere. Maar dit type aansluiting heeft veel namen. Zo worden ze bijvoorbeeld ook S/PDIF (Sony/Philips Digital Interconnect Format) genoemd. Maar zowel S/PDIF, Toslink en optische audiokabel zijn dus in principe dezelfde soort connector en bekabeling.

Andere producten in deze categorie
Draadloos weerstation WS8818 € 24,99 € 18,95
Klantenservice & Informatie