Optische kabel - 2 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Kunststof - Niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Toslink male,
Aansluiting 2: Toslink male,
2 meter.
Productcode: 1297729
voorraad: 3.290
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,59Aantal 10-49: € 3,46Aantal 50-249: € 3,16Aantal 250+: € 2,87
€ 3,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1297729
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 3,59
Meer informatie over dit product

Een optische kabel wordt gebruikt voor het overbrengen van geluid naar een versterker of geluidsinstallatie. Als er geen gebruik gemaakt wordt van HDMI, waarbij video en geluid beide over hetzelfde kanaal worden verzonden, dan is voor het verzenden van de audio een aparte kabel nodig. Dit kan met een optische kabel. Hiervoor moeten de apparaten die met elkaar verbonden moeten worden wel allebei een passende aansluiting bezitten. Een kabel van dit type is een dun snoer dat voorzien is van glasvezel. De Goobay AVK 220-200 heeft een lengte van 2 meter en verbindt voor een aantrekkelijke prijs uw apparaten met elkaar.

Technische eigenschappen

Een andere benaming voor een snoer van dit soort is Toslink. De Goobay AVK 220-200 is voorzien van twee Toslink male stekkers aan beide uiteinden. Het snoer kan daarmee worden aangesloten op een female aansluiting. Dit product heeft een lengte van 2 meter en is voorzien van een mantel van kunststof. Deze mantel beschermt het signaal dat tussen de apparaten verzonden wordt.

Gebruik

Een optische kabel wordt gebruikt voor het aansluiten van apparaten voor het overbrengen van geluid. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van glasvezel die in de kern verwerkt is. De Goobay AVK 220-200 is geschikt voor het overbrengen van audio in S/P DIF. S/P DIF staat voor Sony/Philips Digital Interface Format en wordt voornamelijk gebruikt om audiosignalen van DVD spelers, CD spelers, MiniDiscs of geluidskaarten over te brengen naar een versterker of een geluidsinstallatie. Andere audioformaten dan S/P DIF worden niet ondersteund bij het gebruik van dit type kabels. Dit zijn audioformaten als Dolby True HD, DTS, HD Master Audio en LCPM. Gebruik maken van dit product kan eenvoudig door de Toslinkstekkers in de daarvoor bestemde aansluitingen te plaatsen. Deze zijn herkenbaar aan de achterzijde van de apparaten die u wilt aansluiten aan het rode licht van een ledlamp.

Overige informatie

Als u van plan bent om dit product van Goobay te gebruiken voor het aansluiten van audio, dan hebt u daarnaast waarschijnlijk ook een verbinding nodig voor het overbrengen van video. Bij Allekabels kunt u natuurlijk verschillende soorten videokabels kopen die u in combinatie met een optische verbinding kunt gebruiken. Dit product van Goobay heeft een lengte van 2 meter en is zo ontworpen dat audiodata met de beste kwaliteit kunnen worden overgebracht.

Specificaties

Aansluitingen2x Toslink male
Aansluiting 1Toslink male (S/PDIF)
Aansluiting 2Toslink male (S/PDIF)
Diameter5 mm
KleurZwart
Materiaal behuizingKunststof
AdermateriaalOptische vezel
KabeltypeRonde kabel,
Kabellengte2 meter
KeurmerkCE, WEEE
KernFlexibel
MateriaalPVC, PE, optische vezel
Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie