Optische kabel - 1.5 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Type: Kunststof - Niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Toslink male,
Aansluiting 2: Toslink male,
1.5 meter.
Productcode: 1237277
voorraad: 3.415
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 2,99
€ 2,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1237277
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 2,99
Meer informatie over dit product

De Goobay optische kabel 1.5 meter kunt u gebruiken om uw Blu-ray speler, televisie, mediabox of ander apparaat op bijvoorbeeld uw soundbar of versterkers aan te sluiten. Aan beide zijden zit een mannelijke Toslink-aansluiting voor het digitale audiosignaal. Het snoer is van een hoogwaardig soort kunststof, heeft een totale lengte van 1,5 meter.

Digitaal versus analoog

Met deze zwarte Goobay optische kabel 1.5 meter kunt u dus uw audiosignaal op een digitale manier van en naar uw apparaten laten lopen. Dit gaat verder erg makkelijk, want het is slechts een kwestie van de audiokabel in de juiste poort steken. Het geluid van bijvoorbeeld uw televisie zal op deze manier direct over uw soundbar afgespeeld worden. Dit digitale audiosignaal zal daarbij niet verstoord worden door andere elektronische signalen, waardoor u altijd scherp en helder geluid blijft behouden.

Toslink

De twee aansluitingen zijn officieel S/PDIF (Sony/Philips Digital Interconnect Format) optische aansluitingen, maar staan vandaag de dag beter bekend als Toslink-aansluitingen. Dit is namelijk de optische aansluiting die het meest voorkomt bij elektrische apparaten. Maar stel dat u in uw handleiding de termen optische (audio)kabel of S/PDIF-kabel tegenkomt, dan mag u ervan uitgaan dat hiermee deze zelfde bekabeling wordt bedoeld. Kortom, zoekt u een goede en stevige verbinding om het audiosignaal, bijvoorbeeld van uw televisie naar uw speakers, versterkt af te kunnen spelen? Dan is deze kabel van het bekende merk Goobay een optie om uit te testen.

Specificaties

Aansluitingen2x Toslink male
Aansluiting 1Toslink male (S/PDIF)
Aansluiting 2Toslink male (S/PDIF)
Diameter5 mm
KleurZwart
Materiaal behuizingKunststof
AdermateriaalOptische vezel
KabeltypeRonde kabel,
Kabellengte1.5 meter
KeurmerkCE, WEEE
KernFlexibel
MateriaalPVC, PE, optische vezel
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie