Optische kabel - 0.5 meter

Vandaag besteld, dinsdag in huis
Optische Kabel 0.5 meter
   
Type: Kunststof - Niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Toslink male,
Aansluiting 2: Toslink male,
0.5 meter.
Productcode: 1237276
voorraad: 262
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 1,99
€ 1,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1237276
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 1,99
Meer informatie over dit product

Met de Goobay optische kabel 0.5 meter is het koppelen van bijvoorbeeld uw dvd-speler, Blu-ray speler, mediabox of televisie aan uw boxen, versterker of soundbar een fluitje van een cent. Deze kabel zorgt ervoor dat de audiosignalen van het ene apparaat versterkt worden afgespeeld op het andere apparaat. Aan allebei de kanten van deze audiokabel zit een mannelijke Toslink-aansluiting voor het digitale audiosignaal. De kabel is gemaakt van een sterk soort kunststof. Er dient wel rekening gehouden te worden met de relatief korte lengte van de kabel, deze is namelijk slechts 50 cm lang. Kortom, zoekt u een betaalbare en stevige audiokabel om een digitaal audiosignaal versterkt af te spelen? Dan is deze kabel van Goobay het product dat u zoekt.

Het type aansluiting

De aansluitingen op deze audiokabel staan vooral bekend als Toslink-connectoren. Dit zijn kleine ronde aansluitingen die zorgen voor een digitaal audiosignaal van het ene apparaat naar het andere. Maar dit type aansluiting heeft veel namen. Zo worden deze bijvoorbeeld ook S/PDIF optische aansluitingen genoemd. Deze afkorting staat voor Sony/Philips Digital Interconnect Format. Maar zowel S/PDIF, Toslink en optische audiokabel zijn dus in principe hetzelfde type kabel.

Waarom digitaal?

Met deze audiokabel is het mogelijk een digitaal audiosignaal, bijvoorbeeld vanaf uw televisie, mediabox of Blu-ray speler, naar uw soundbar, versterker, homecinema-systeem of boxen te laten lopen. U hoeft dus niet in de weer te gaan met splitters of analoge tulpstekkers. Het voordeel van digitaal is dat het geluid altijd zeer helder en goed te horen is. Verder heeft u geen last van andere (elektrische) signalen, waardoor u veel minder storingen heeft.

Optische Kabel - Toslink kabel,
Type: Kunststof - Niet afgeschermd,
Aansluiting 1: Toslink Male,
Aansluiting 2: Toslink Male,
Kleur: Zwart,
Kabellengte: 0.5 meter.

Andere producten in deze categorie
Hangslot - 50mm Padlock 50mm CI € 4,99 € 2,99
Klantenservice & Informatie