"
Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Ophangbeugels

Meest verkochte Ophangbeugels

De top-10 best verkochte Ophangbeugels. Welk ophangbeugel is op dit moment populair?

 
 
Kabelgoot - Aluminium - Zilver
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 17,99
Luidspreker Beugel voor speakers - 2 stuks - Muur
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 9,99
Universele beamer projector beugel
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 26,49
Hoekstuk - Kunststof - Goobay
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 3,19

Ophangbeugel, ideale bevestiging voor apparatuur en andere spullen

Uw apparatuur stabiel bevestigen? Dat kan met een ophangbeugel. Dit is een handig hulpmiddel om een apparaat op de gewenste plek te kunnen bevestigen. Er zijn draaibare en statische modellen verkrijgbaar, met vaak extra functies. Met alle varianten hangt u uw apparatuur zoals een audio- en/of videosysteem op de juiste plek.

TV beugel

Omdat tv's in grootte verschillen, zijn er ook allerlei soorten tv beugel te vinden. De grootte van de ophangbeugel heeft ook te maken met het gewicht van uw tv. Wilt u de tv aan de muur hangen dan moet u daar rekening mee houden. De tv ophangbeugel moet goed verankerd worden en het gewicht makkelijk kunnen dragen. Dat geldt zeker wanneer het een tv beugel betreft die u kunt draaien en/of kantelen.

Muurbeugel

De muurbeugel is de ideale oplossing voor als u de tv op 1 vaste plaats wilt. U kunt de tv perfect op ooghoogte plaatsen maar ook kiezen voor een beugel met kantelopties. Zo kunnen (jonge) kinderen bijvoorbeeld ook meegenieten als zij tv willen kijken zonder hun nek te moeten uitsteken. Kantelbare muurbeugels worden in verschillende graden aangeboden.

Plafondbeugel en beamerbeugel

Een andere optie is de ophangbeugel aan het plafond. Een tv beugel geeft de ruimte een futuristische sfeer. Door uw tv zo op te hangen heeft u een echte eyecatcher. Een plafondbeugel is ook de meest gebruikte ophangbeugel voor een beamer. Voor een plafondbeugel geldt hetzelfde als voor een muurbeugel: houd rekening met gewicht en de stevigheid en materialen van het plafond.

TV standaard

De tv standaard is niet alleen een chique manier van het tentoonstellen van uw tv, het is ook nog eens zeer praktisch. Zo kunt u een tv standaard uitkiezen die perfect in uw interieur past zonder direct een groot wandmeubel te kiezen dat veel ruimte in beslag neemt. Een tv standaard is verder handig omdat u deze kunt verplaatsen van de ene naar de andere ruimte.

Computerbeugel, laptopstand en monitorbeugel

Een ophangbeugel wordt ook vaak gebruikt voor computer of laptop. Een beugel voor een computer wordt bijvoorbeeld naast of onder een tafel of bureau geplaatst. Een laptopstandaard hoort echter bovenop een tafel of bureau. Ook een monitorbeugel voor uw beeldscherm(en) is het overwegen waard. Voor alle modellen zijn er diverse varianten. Deze zijn aangepast aan gewicht en afmeting van de apparatuur.

Audiobeugel en videobeugel

Deze beugels zijn perfecte oplossingen om uw apparatuur te plaatsen op de juiste plek in een ruimte. Van audioversterkers tot spelsystemen en blu-rayspelers, een vlekkeloze ophanging van uw systemen is waar deze producten voor gemaakt zijn. Er zijn enkele specificaties om op te letten bij het kiezen van een beugel. Zoals het gewicht dat het product aankan. As uw apparaten meer wegen dan het maximale gewicht is er natuurlijk kans dat het materiaal breekt en uw apparaten met harde landing op de grond terechtkomen.

Ophangbeugels voor magnetron, fiets en andere spullen

Behalve AV- en computerapparatuur kunt u natuurlijk ook andere spullen ophangen. Een vaak gebruikte ophangbeugel is de magnetronbeugel waarmee u een magnetron een ergonomisch plekje in uw keuken of werkplek geeft. Verder hebben wij een assortiment fiets ophangbeugels om uw fiets op te hangen in garage, schuur of gang. Ten slotte en voor de volledigheid: ook ophangbeugels voor uw satellietschotel kunt u bij ons vinden.

Bevestiging en kabelgeleiding

Heeft u eenmaal de keuze voor een bepaald model ophangbeugel gemaakt, dan moet u het uiteraard nog bevestigen. Bedenk hiervoor eerst hoe u de kabels wilt geleiden. Bij diverse modellen zijn hiervoor uitsparingen gereserveerd zodat u de kabels netjes kunt wegwerken. Ten slotte nog een opmerking over de wijze van bevestiging van uw gekozen exemplaar. Zorg steeds voor het juiste bevestigingsmateriaal dat afgestemd is op de soort oppervlakte (hout, steen e.d.) die u voor de ophangbeugel wil gebruiken. Bij veel beugels wordt dit meegeleverd