Oordopjes

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Soundcore Liberty Air - Zwart Batterijduur: 5 uur
Oordopjes
Oordopjes
Oordopjes
Oordopjes
   
Merk: Anker - Liberty Air Zwart,
Extra: IPX5-waterbestendig
Type: Draadloos,
Microfoon: Ja,
Batterijduur: 5 uur.
Productcode: 3324337
voorraad: 2
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 93,99
€ 93,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3324337
Meer informatie over dit product

Geavanceerde audio:
de met grafeen gecoate drivers elimineren vervorming om geluid te produceren met verbeterde nauwkeurigheid en uitstekende helderheid. Geniet van gedetailleerde hoge tonen, heldere middentonen en een bevredigend diepe bas.

Verbeterde spraakopname:
twee ingebouwde microfoons met uplink ruisonderdrukking filteren externe ruis om de duidelijkheid en kwaliteit te verbeteren. Je stem klinkt ultrahelder, zelfs als je door een drukke straat in de stad loopt of met een volle trein naar je werk bent.

Lange levensduur van de batterij:
Anker-oplaadtechnologie en een Bluetooth-chipset van de nieuwe generatie garanderen een uiterst efficiënt batterijgebruik. De toonaangevende afspeeltijd van 5 uur wordt verhoogd tot 20 uur via de meegeleverde oplaadcassette.

Aanraakbediening:
discrete touchpads in de oordopjes van Liberty Air stellen u in staat moeiteloze aanraakopdrachten te gebruiken om oproepen te beantwoorden, muziek af te spelen, te pauzeren en over te slaan.

Bluetooth 5.0:
de nieuwste Bluetooth-technologie zorgt voor een ultrastabiele verbinding voor muziek zonder overslaan.

Waterbestendig:
de oordopjes van Liberty Air hebben een IPX5-classificatie voor effectieve bescherming tegen vloeistoffen. Opmerking: geschikt voor gebruik met iPhone- en Android-apparaten.

Andere producten in deze categorie
Wi-Fi smart ventilator | Staand | 16" | 40 cm | Wit Deze slimme Wi-Fi-ventilator kan alleen worden gebruikt of in combinatie met je andere Nedis SmartLife-apparaten.

Hij kan worden gebruikt als standaard ventilator door op de knoppen te drukken, maar je kunt hem ook eenvoudig op afstand bedienen met je smartphone. Sluit de ventilator eenvoudig aan op je Wi-Fi-router - je hebt geen extra hub of gateway nodig - en gebruik de app om de snelheid of horizontaal draaien te regelen, of stel een timer of schema in.

Met Google Home en Amazon Alexa kun je deze ventilator zelfs met je stem bedienen.

De hoogte en kanteling van deze ventilator met een diameter van 40 cm kan handmatig worden ingesteld voor de perfecte luchtverdeling. De ventilator heeft een slaapmodus die de snelheid geleidelijk verlaagt totdat de ventilator wordt uitgeschakeld.

Over Nedis® SmartLife
...
€ 79,99 € 59,99
Klantenservice & Informatie