Oordopjes

Momenteel helaas uitverkocht
Type: Bedraad,
Microfoon: Ja,
Aansluiting: 3.5 mm jack,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 3263609
€ 8,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 3263609
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 8,99Aantal 10-49: € 8,68Aantal 50-249: € 7,91Aantal 250+: € 7,19
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Met deze Sweex In-Ear headset kunt u fijn naar al uw audio luisteren. Maar dat is nog niet alle, u kunt er ook handsfree mee bellen. Er is namelijk een microfoon ingebouwd waardoor u kunt praten. Verder zit er een mannelijke 3.5 mm jack-connector aan waarmee u hem in elk denkbaar apparaat kunt pluggen, variërend van een iPad, smartphone, tablet tot radio. Deze set wordt verder geleverd inclusief een handig zwart opberg-etuitje zodat u de oordopjes, als u ze een keertje niet gebruikt, netjes en snel kunt opbergen zonder dat het draad in de knoop raakt.

Headset

Deze Sweex In-Ear headset bestaat uit twee oordopjes, een mannelijk 3.5 mm jack-connector, een 1,2 meter lang snoer en een etui waarin u alles kunt opbergen. Het betreft zogeheten In-Ear oordopjes. Dit zijn het soort oordoppen dat volledig in de gehoorgang zit. Het voordeel hiervan is dat u het omgevingsgeluid vrijwel niet hoort, maar dit is gelijk een nadeel als u de oordopjes bijvoorbeeld op de fiets gebruikt. Dit kan dan namelijk voor gevaarlijke situaties zorgen. Maar voor in het openbaar vervoer of thuis is de Sweex In-Ear headset wel een goede set oordoppen. Wilt u ze vooral gebruiken tijdens druk verkeer, dan raden we u Earbud-oordoppen aan.

Earcaps

U krijgt er standaard drie verschillende rubberen opzetstukjes bij. Deze opzetstukjes worden ook wel earcaps genoemd. De drie hebben verschillende maten. Aan de hand van de vorm en het formaat van uw oorschelp plaatst u de juiste maat earcap op het oordopje. Hierdoor passen de oordopjes perfect, wordt het omgevingsgeluid tot een minimum gereduceerd. Zo hoort u alle audio dus perfect, of dat nu uw favoriete muziek is, een leuke podcast om de treinreis iets korter te laten voelen, een inkomend telefoontje of elk andere ander soort audio. Zoekt u dus een goede en betaalbare in-ear set met een ingebouwde microfoon, dat is dit een optie om in overweging te nemen.

Specificaties

TypeBedraad
MicrofoonJa
Aansluiting3.5 mm jack
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie