Oordopjes

Merk: Sony - MDR-EX110LPR,
Type: Bedraad,
Microfoon: Nee,
Aansluiting: Jack 3.5mm,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 2332546

10
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 19,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2332546
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 19,99Aantal 10-49: € 19,29Aantal 50-249: € 17,59Aantal 250+: € 15,99
Meer informatie over dit product

De Sony MDR-EX110LPR oordoppen zijn simpele oordopjes, maar van een goede kwaliteit. Ze zitten volledig in uw oor. Dit is omdat dit zogeheten In-Ear oordoppen zijn. Op de dopjes zit een rubberen kapje. Deze kapjes heten earcaps. Afhankelijk van vorm en grootte van het oor kiest u een passende earcap. Op deze manier is de pasvorm perfect, hoort u vrijwel geen omgevingsgeluid maar wel alle details van de muziek, elke noot, elk instrument en elk timbre. Het maakt daarbij niet uit of het een liedje is, een spannende podcast, een leuke film of iets anders - u hoort alles perfect.

Goede geluidskwaliteit

Of u deze Sony MDR-EX110LPR oordoppen nu gebruikt om fijn naar een leuk muziekje, een goede en spannende podcast, een komediefilm of naar andere audio te luisteren, met deze oordopjes is alles altijd goed en duidelijk te horen. Het fijne aan deze dopjes is dat ze eenvoudig in gebruik zijn. Omdat het alleen oordopjes zijn zonder extra’s, hoeft u alleen maar de mannelijke 3.5 mm jack-connector in de audio-ingang van bijvoorbeeld uw laptop, iPod of smartphone te pluggen. Dat is alles. U hoort vervolgens het geluid dat het apparaat in kwestie afspeelt zonder dat uw omgeving hier last van heeft.

Bereik

Als u oordopjes wilt aanschaffen, of bijvoorbeeld een koptelefoon, dan is het belangrijk om naar het frequentiebereik te kijken. Dit zegt namelijk iets over welke geluiden u allemaal kunt horen. In dit specifieke geval ligt dit bereik tussen de 5 Hertz en de 24.000 Hertz. Het eerste geval toont u hoe goed u de bas zult horen als u de dopjes gebruikt. Met een bereik vanaf 5 Hertz zult u het basgeluid zeer duidelijk en goed kunnen horen. Het maximum bereik, in dit geval de 24.000 Hertz, zegt iets over of de eventuele hoge tonen te horen zullen zijn. Het is van belang om hier direct naar te kijken bij aanschaf van nieuwe oordopjes of een hoofdtelefoon, omdat het iets zegt over hoe goed u het geluid zult horen.

Specificaties

MerkSony - MDR-EX110LPR
TypeBedraad
MicrofoonNee
AansluitingJack 3.5mm
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie