Oordopjes

Merk: Sony - MDR-EX650-APT,
Extra: Volumeregelaar,
Type: Bedraad,
Microfoon: Ja,
Aansluiting: Jack 3.5mm,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 2332543

20
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 64,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2332543
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 64,99
Meer informatie over dit product

De Sony MDR-EX650-APT oordoppen zijn kwalitatief hoogstaande oordopjes die voor veel verschillende dingen te gebruiken zijn. Ondanks deze hoge kwaliteit zijn ze ze ook nog eens betaalbaar: het beste van twee werelden. Als u ze in de oren heeft, wordt u volledig in de audio meegezogen. Dit komt omdat u vrijwel niets hoort van het geluid om u heen. Het zijn verder normale oordoppen, inclusief een kabel met een lengte van 1,2 meter, een mannelijke 3.5 mm jack-connector en een extra knopje op de kabel waarmee gemakkelijk het volume is in te stellen, zonder dat bijvoorbeeld de smartphone uit de broekzak gehaald hoeft te worden.

Voor veel apparaten geschikt

Maar de Sony MDR-EX650-APT oordoppen zijn niet alleen prima met een smartphone te gebruiken, want ze zijn geschikt om samen met ieder apparaat te gebruiken dat de beschikking heeft over een vrouwelijke 3.5 mm jack-ingang. Dit zijn, naast smartphones, bijvoorbeeld laptops, muziekspelers, sommige radio’s, tablets en pc’s. Het maakt daarbij niet uit waar u ze voor gebruikt. Dit kan zijn om mee naar muziek te luisteren, bijvoorbeeld via de tablet of smartphone, zonder dat uw omgeving er last van heeft. Of u gebruikt de oordoppen om mee naar een leuke podcast of radio-uitzending te luisteren, bijvoorbeeld in de trein van of naar het werk.

Optimale audio

Waar u ook voor kiest, met Sony MDR-EX650-APT oordoppen is de geluidskwaliteit altijd goed en hoort u alles perfect, of dat nu een instrument is, een melodielijn of een gesproken tekst. Dit komt allereerst door het grote bereik van deze oordoppen. Dit ligt tussen de 5 Hertz en de 28.000 Hertz. Hoe lager het eerste getal is, in dit geval de 5 Hz, hoe beter het basgeluid van de audio te horen zal zijn. Hoe hoger het tweede getal is, de maximale frequentie en in dit geval de 28.000 Hz, hoe beter u de hoge tonen zult kunnen horen. Door dit grote bereik zijn alle details van de audio perfect te horen, zowel de hoge als de lage tonen. Ten tweede zorgt de koperen behuizing van de oordoppen ervoor dat geluidsvervorming vrijwel niet voorkomt, iets dat de geluidskwaliteit ten goede komt.

Specificaties

MerkSony - MDR-EX650-APT
ExtraVolumeregelaar
TypeBedraad
MicrofoonJa
AansluitingJack 3.5mm
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie