Oordopjes

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Panasonic - RP-HS35ME-K,
Extra: Spatbestendig en volumeregelaar,
Type: Bedraad,
Microfoon: Ja,
Aansluiting: Jack 3.5mm,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 2332515
€ 21,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2332515
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 21,99Aantal 10-49: € 21,22Aantal 50-249: € 19,35Aantal 250+: € 17,59
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Panasonic RP-HS35ME-K oordopjes zijn doppen die goed blijven zitten. Er zitten namelijk beugels aan gemaakt van aluminium, die achter de oren geplaatst dienen te worden. Op deze manier blijven ze, ook bij inspanning goed zitten. Verder hebben ze een IP-waarde van IPX2. Dit houdt in dat ze tegen druppels vocht kunnen. Dit, plus de beugels voor achter de oren, maken deze oordopjes ideaal om mee te sporten omdat ze blijven zitten ook als u veel beweegt en omdat ze tegen zweet kunnen. Deze dopjes hebben de kleur zwart, maar ze zijn er ook in het wit, blauw en geel.

Kwaliteit van het geluid

Met deze Panasonic RP-HS35ME-K oordopjes haalt u doppen in huis die ideaal zijn om mee te sporten, maar tevens geschikt zijn voor alledaags gebruik. De kwaliteit van dit geluid is namelijk goed. Dit komt omdat het frequentiebereik tussen 10 en 25.000 Hertz ligt. Hoe lager het eerste getal is bij dit bereik, hier de 10 Hertz, hoe beter het basgeluid te horen zal zijn. Hoe hoger het maximum aantal Hertz, hier 25K Hertz, hoe beter de hoge tonen te horen zijn. Met een bereik dat ligt tussen de 10 Hertz en de 25.000 Hertz weet u zeker dat u alle tonen goed zult horen.

In uw oor

De oordopjes zijn In-Ear-oordoppen. De naam verklapt het al een beetje: deze zitten volledig in het oor. Verder hebben de oordoppen een diameter van 1,43 centimeter. Het voordeel van In-Ear-oordoppen is dat het geluid om u heen stukken minder hoorbaar is dan bij bijvoorbeeld normale Earbud-oordoppen. Hierdoor is het mogelijk om beter van de audio te luisteren, zonder daarbij afgeleid te worden. Maar dit is ook direct een nadeel, wanneer u niet wilt dat u niks meer hoort als u de oordopjes in heeft. Verder zijn het normale oordoppen, inclusief een kabel van 1,2 meter en een mannelijke 3.5 mm jack-connector waarmee u ze in veel soorten apparaten kunt pluggen.

Specificaties

MerkPanasonic - RP-HS35ME-K
ExtraSpatbestendig en volumeregelaar
TypeBedraad
MicrofoonJa
AansluitingJack 3.5mm
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie