Oordopjes

Merk: Pioneer - SE-C3T-W,
Extra: Met volumeregelaar,
Type: Bedraad,
Microfoon: Ja,
Aansluiting: Jack 3.5mm,
Kabellengte: 1.2 meter.
Productcode: 2332506

10
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 24,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2332506
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 24,99Aantal 10-49: € 24,12Aantal 50-249: € 21,99Aantal 250+: € 19,99
Meer informatie over dit product

De Pioneer SE-C3T-W oordoppen zijn er in zwart, grijs en wit, klassieke en rustige kleuren. Dit exemplaar is wit van kleur en heeft een draad van 1,2 meter. Omdat er een ingebouwde microfoon aanwezig is en een knopje waarmee het volume eenvoudig aan te passen is, zijn deze oordopjes ideaal om te gebruiken om bijvoorbeeld handsfree mee te telefoneren. Verder valt ook de geluidskwaliteit van deze set op. Het maakt daarbij niet uit waar u naar luistert. Dit kan uw favoriete muziek zijn, een leuke film, een spannende podcast of iets anders. Alles is duidelijk, kraakvrij en goed te horen.

Minimale en maximale frequentie

Het gevoel dat u een dure koptelefoon op heeft in plaats van een set oordopjes, komt door het grote bereik van de Pioneer set. Dit frequentiebereik heeft namelijk altijd een minimale waarde van 8 Hertz. Hierdoor zijn alle lage bastonen goed te horen. De maximale frequentie van deze oordoppen is 22.000 Hertz, ook met het horen van de hoge tonen zit het meer dan goed. Deze goede geluidskwaliteit wordt tevens veroorzaakt door het materiaal dat gebruikt is om deze oordoppen van te maken. Ze zijn namelijk volledig van aluminium. Hierdoor trillen ze niet en wordt de audio ook niet vervormd.

Gebruik

De Pioneer SE-C3T-W oordoppen zijn zogeheten In-Ears. Dit zijn speakers die helemaal in het oor zitten, waardoor u vrijwel geen last heeft van het geluid om u heen. Hierdoor kunt u beter van muziek, podcast of elke andere audio genieten. Dit komt de luisterervaring ten goede. Een nadeel is echter wel dat ze hierdoor minder geschikt zijn om bijvoorbeeld op de fiets te gebruiken, omdat het dan veilig is als u wel wat van het geluid om u heen hoort. Dit is een punt om rekening mee te houden. Maar gaat u ze vooral thuis of bijvoorbeeld in het openbaar vervoer gebruiken, dan zijn het handige en goede oordoppen.

Specificaties

MerkPioneer - SE-C3T-W
ExtraMet volumeregelaar
TypeBedraad
MicrofoonJa
AansluitingJack 3.5mm
Kabellengte1.2 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie