Oordopjes

Merk: Jabra - Evolve 75e,
Extra: Spatbestendig,
Type: Draadloos,
Microfoon: Ja,
Aansluiting: Bluetooth,
Accu: Ingebouwde accu.
Productcode: 2257694

6
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 279,00 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2257694
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 279,00Aantal 10-49: € 269,24Aantal 50-249: € 245,52Aantal 250+: € 223,20
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 279,00
Meer informatie over dit product

De Jabra Evolve 75e oordoppen zijn zwart van kleur en werken draadloos via Bluetooth. Althans, de aansluiting van deze oordoppen met een apparaat naar keuze is draadloos. Tussen de twee oordopjes zit namelijk nog wel een zwarte kabel. Verder zit er een ingebouwde accu in, waardoor het mogelijk is om uren lang van de oordoppen gebruik te maken, zonder dat u ze weer hoeft op te laden. Bij gemiddeld gebruik gaat deze accu namelijk tot wel 14 uur mee. Het opladen van de oordopjes gaat eenvoudig door ze aan een vrije USB-poort van bijvoorbeeld een laptop of pc te koppelen.

Bellen zonder handen

Met de Jabra Evolve 75e oordoppen kunt u draadloos naar bijvoorbeeld muziek of een podcast luisteren, maar ze zijn ook geschikt om handsfree mee te bellen, bijvoorbeeld in uw auto op weg naar kantoor of terug naar huis. Op deze manier kunt u op een veilige manier nog even een telefoontje plegen naar een klant, collega of naar het thuisfront dat u iets later bent vanwege de drukte op de weg. Door de kwalitatieve ingebouwde microfoon zijn zowel u als de persoon waarmee u praat allebei perfect te horen, ook als misschien iets drukker is in de ruimte waarin u staat, loopt of zit.

Knopje

Door middel van een extra knopje is het mogelijk om bijvoorbeeld het volume van het gesprek, de muziek of de podcast te regelen, zonder dat het apparaat in kwestie, bijvoorbeeld een smartphone, erbij gepakt hoeft te worden. Met dit knopje is het tevens mogelijk om gesprekken op te nemen en weer te beëindigen. Dit is een stukje extra veiligheid, omdat u zo niet op uw telefoon hoeft te letten als u aan het praten bent. Deze kan gewoon in de broekzak, of op de stoel of tafel naast u blijven liggen. De oordopjes zijn daarbij geoptimaliseerd om samen met een programma als Skype for Business te gebruiken, u kunt gelijk aan de slag.

Specificaties

MerkJabra - Evolve 75e
ExtraSpatbestendig
TypeDraadloos
MicrofoonJa
AansluitingBluetooth
AccuIngebouwde accu
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie