Oordopjes

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: JVC - HA-FX38M-W,
Extra: Volumeregelaar,
Type: Bedraad,
Microfoon: Nee,
Aansluiting: Jack 3.5mm,
Kabellengte: 1 meter.
Productcode: 1625027
€ 21,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1625027
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 21,99Aantal 10-49: € 21,22Aantal 50-249: € 19,35Aantal 250+: € 17,59
Meer informatie over dit product

De JVC HA-FX38M-W oordopjes zijn wit van kleur en hebben een kabel met een lengte van 1 meter. Aan het ene uiteinde zitten de twee dopjes, aan het andere een mannelijke 3.5 mm jack-connector. Verder is het van belang om te weten dat er een knopje op de kabel zit waarmee het volume te regelen is, maar dat er geen ingebouwde microfoon aanwezig. Dat maakt deze oordoppen niet geschikt om handsfree mee te telefoneren. We verkopen deze oordoppen tevens in een zwarte kleur. Bent u op zoek naar goede, betaalbare en simpele oordoppen, dan zijn deze van JVC een goede optie.

In-Ear-oordoppen

Omdat de JVC HA-FX38M-W oordopjes In-Ear-oordoppen zijn, zitten ze volledig in uw gehoorhang. Dit zorgt ervoor dat het geluid in uw omgeving vrijwel niet te horen is. De voordelen laten zich raden: een goed geluid en niet afgeleid worden. Maar het is wel van belang om te beseffen dat ze, juist omdat het omgevingsgeluid bijna niet hoorbaar is, minder geschikt zijn om op de fiets te gebruiken. Dan is het namelijk belangrijk dat u wel hoort wat er om u heen gebeurt. Maar wilt u deze vooral thuis of bijvoorbeeld in het openbaar vervoer gebruiken, dan zijn het goede doppen.

Goed geluid

Ondanks het simpele ontwerp van deze oordopjes van het merk JVC is de geluidskwaliteit erg goed. Ten eerste is alles goed te horen, omdat de oordopjes goed in het oor zitten. Dit komt door de rubberen earcaps die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Ten tweede komt deze hoge geluidskwaliteit door het grote frequentiebereik. Het bereik ligt namelijk tussen de 8 Hertz en de 20.000 Hertz. De 8 Hertz zegt ons dat de basgeluiden van het geluid goed hoorbaar zijn en de 20.000 Hertz betekent dat u goed naar hoge tonen kunt luisteren. Tel daar de 10 mm neodymium-driver bij op en u krijgt deze kwalitatief hoogstaande oordopjes.

Specificaties

MerkJVC - HA-FX38M-W
ExtraVolumeregelaar
TypeBedraad
MicrofoonNee
AansluitingJack 3.5mm
Kabellengte1 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie