Oordopjes

Momenteel helaas uitverkocht
Merk: Jabra - Halo smart,
Type: Draadloos,
Microfoon: Ja,
Aansluiting: Bluetooth,
Accu: Ingebouwde accu.
Productcode: 1395890
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 69,99
€ 69,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1395890
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

De Jabra Halo smart oordoppen zijn draadloze oordoppen die werken via Bluetooth. Althans, de aansluiting is draadloos. De set zelf heeft nog een wel kabel die ze met elkaar verbindt. Maar het aansluiten van de oordopjes met bijvoorbeeld een tablet, smartphone, gameconsole of laptop gaat eenvoudig via Bluetooth. Dit is slechts een kwestie van Bluetooth aanzetten en de set zal direct verbinding met het apparaat in kwestie maken. Deze oordoppen zijn, door de ingebouwde microfoon, zeer geschikt om handsfree mee te bellen, bijvoorbeeld in uw auto of in de trein op weg naar uw werk of naar huis. De oordopjes werken verder met een ingebouwde accu.

Altijd goed geluid en hoorbaar

Waar u de Jabra Halo smart oordoppen voor gebruikt en op welke locatie, is volledig aan u. Dit kan thuis zijn, in de trein, in de auto om handsfree mee te bellen, op een callcenter, in een sportschool of in het vliegtuig naar uw vakantieadres. Maar hoe u de oordoppen ook gebruikt, de kwaliteit van het geluid is altijd top. Dit komt door het frequentiebereik dat altijd tussen de 50 Hertz en de 12.000 Hertz ligt. Hierdoor zijn al uw gesprekken duidelijk hoorbaar en hoort u alles goed, ook als u buiten loopt en het flink aan het waaien is. Alle details, of dat nu van muziek is of de stem van de persoon waarmee u belt, zijn hierdoor goed te horen.

Handsfree

Door de ingebouwde microfoon in deze Jabra Halo smart oordoppen is het mogelijk om zonder handen te bellen. Uw telefoon kan hierdoor in uw zak blijven zitten, terwijl u aan het praten bent. Dit zorgt voor een stukje productiviteitsverhoging, omdat u tegelijkertijd bijvoorbeeld een artikel af kunt schrijven, omdat de handen vrij zijn. Met de ingebouwde batterij is het mogelijk om ongeveer 17 uur van deze set gebruik te maken alvorens ze opnieuw opgeladen moeten worden. Gebruikt u ze niet, dan gaat de accu zelfs 528 uur mee, dat is 22 dagen. Het opladen van deze oordopjes is binnen anderhalf uur klaar.

Specificaties

MerkJabra - Halo smart
TypeDraadloos
MicrofoonJa
AansluitingBluetooth
AccuIngebouwde accu
Andere producten in deze categorie
Weerstation WS2800MP € 26,99 € 19,99
Klantenservice & Informatie