Oordopjes

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Hoofdtelefoon - In Ear Kabellengte: 1.15 meter
   
Type: Bedraad,
Microfoon: Ja,
Aansluiting: 3.5 mm jack,
Kabellengte: 1.15 meter.
Productcode: 1282761
voorraad: 2.009
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,99Aantal 10-49: € 6,75Aantal 50-249: € 6,15Aantal 250+: € 5,59
€ 6,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1282761
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 6,99
Meer informatie over dit product

Met deze Goobay 42283 oordopjes haalt u een product in huis dat tegelijkertijd betaalbaar en kwalitatief hoogstaand is. Het zijn op het eerste gezicht simpele dingetjes, maar als u ze een tijdje heeft gebruikt, zal een aantal elementen positief opvallen. Allereerst is de geluidskwaliteit goed te noemen. Het maakt daarbij niet uit of u ze gebruikt om naar uw favoriete muziek te luisteren, naar een spannende podcast of naar een ander audiobestand. Alles komt kraakhelder door en zonder haperingen. Zeker als we deze geluidskwaliteit naast de prijs leggen, is dit een goed product dat zijn werk prima doet.

Type

De Goobay 42283 oordopjes zijn zogeheten In-Ear oordoppen. Deze zitten volledig in de oorschelp. Het voordeel hiervan is dat het omgevingsgeluid flink gereduceerd wordt, waardoor u beter van de audio kunt genieten. Dit komt de luisterervaring flink ten goede. Een groot nadeel is tegelijkertijd deze reducering van het omgevingsgeluid. Vooral als u bijvoorbeeld aan het fietsen bent. Dus als u ze vooral in het verkeer wilt gebruiken dan adviseren we deze Earbud-oordopjes, maar beter is het natuurlijk om helemaal geen audio te luisteren in het verkeer. Gaat u de Goobay 42283 oordopjes in het openbaar vervoer of thuis gebruiken, dan zijn deze In-Ear speakers wel een prima en betaalbare optie.

Meer opties

Deze oordopjes zitten perfect in uw oorschelp. Hierdoor hoort u dus veel minder van het geluid om u heen dan bij Earbud-oordoppen. Met de rubberen opzetstukjes die u erop kunt zetten, bent u tevens verzekerd van een perfecte pasvorm. Verder zit er op het snoer, dat een lengte van 1,15 meter heeft, een knopje waarmee u de audio en inkomende gesprekken kunt pauzeren, afspelen et cetera. Hierdoor hoeft u uw telefoon niet uit de broekzak te halen om het telefoontje of de muziek te bedienen. Het aansluiten doet u daarbij simpel door de mannelijke 3.5 jack-connector in de audio-ingang van het apparaat naar keuze te pluggen.

Oordopjes - Zwart,
Type: 3.5mm jack,
Extra: Microfoon - Afstandsbediening,
Kabelkleur: Zwart,
Kabellengte: 1.15 meter.

Andere producten in deze categorie
METALEN AFVALBAK - ROND - 75 L € 41,99 € 29,99
Klantenservice & Informatie