Netwerkkabel CAT 6 - UTP - 30 meter

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Netwerkkabel - Grijs,
Type: CAT 6 U/UTP - PVC,
Aansluiting 1: RJ45 Male,
Aansluiting 2: RJ45 Male,
Aders: CCA - AWG 24/7,
30 meter.
Productcode: 1379293
voorraad: 855
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 17,99Aantal 10-49: € 17,36Aantal 50-249: € 15,83Aantal 250+: € 14,39
€ 17,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1379293
In winkelwagen
Koop  1 Artikel  voor € 17,99
Meer informatie over dit product

Een bekabeld netwerk heeft verschillende voordelen ten opzichte van een draadloze verbinding. In de eerste plaats is een verbinding die is bewerkstelligd met behulp van bekabeling minder beïnvloedbaar voor storingen op het signaal. Dit betekent ook dat er vaak hogere snelheden voor het verwerken van data gehaald kunnen worden en dat de verbinding een stuk stabieler is. Afhankelijk van het netwerk is het mogelijk om met behulp van de juiste kabels hoge snelheden te behalen voor het verwerken van gegevens. Als de verbinding gelegd moet worden over een grote afstand, dan is de Goobay CAT6-netwerkkabel (30 meter) daarvoor een zeer geschikt product.

Technische eigenschappen

Deze netwerkkabel heeft een lengte van maar liefst 30 meter en is van het type CAT6. Daardoor is deze geschikt om gebruikt te worden op een bekabelde verbinding die snelheden aan kan van 1000 Mbit per seconde. Het is met dit artikel mogelijk om computers, laptops en andere apparaten met elkaar te verbinden via een modem, switch of router. Deze uitvoering kan ook gebruikt worden voor het aansluiten van een netwerk op elk type patchpaneel. Dit kan gedaan worden voor zowel professionele als privénetwerken.

Overige eigenschappen

De Goobay CAT6-netwerkkabel (30 meter) bestaat in de kern uit 8 kleine aders die in 4 verschillende paren zijn gedraaid. Deze aderparen worden beschermd door een mantel van pvc en zijn aan elkaar verbonden door middel van RJ45-stekkers die aan de uiteinden gemonteerd zijn. Deze stekkers beschikken over connectoren die verguld zijn om de verbinding met de apparaten te bevorderen. De trekontlasting zorgt ervoor dat de stekkers niet zomaar kunnen losgaan. Hiervoor zijn beide stekkers voorzien van een handig lipje dat vastklikt zodra de stekker in een aansluiting wordt geplaatst. Hiermee wordt de stekker gezekerd in de aansluiting. Om de stekker te verwijderen kan het lipje worden ingedrukt en kan de kabel uit de aansluiting worden gehaald.

Extra informatie

Dit product is bedoeld voor het koppelen van verschillende soorten apparaten met een bekabelde internetverbinding. Dit model heeft een lengte van 30 meter en is geschikt voor gebruik op patchpanelen en Gigabit netwerken. Vanwege de grote lengte van deze kabel is de kans aanwezig dat de maximale snelheden voor het verwerken van gegevens niet altijd gehaald kunnen worden. De aderparen en de kabel zelf zijn niet afgeschermd en het product is niet halogeenvrij.

Specificaties

Netwerkkabel - Grijs
TypeCAT 6 U/UTP - PVC
Aansluiting 1RJ45 Male
Aansluiting 2RJ45 Male
AdersCCA - AWG 24/7
30 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie