iPhone oplader kabel - 1 meter

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 4.093
€ 11,49 (Incl. BTW)
Productcode: 1198115
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Wanneer u een Apple iPhone wilt opladen maar de kabel is kapot of kwijtgeraakt, dan zijn er diverse opties. Zo kunt u een gelicenseerde kabel gebruiken. In principe is een dergelijke kabel identiek aan uw originele Apple kabel. De kabel bevat dezelfde chip en werkt dan ook exact hetzelfde als de kabels die door de fabrikant bij het toestel zijn geleverd. U kunt deze gebruiken zonder dat uw toestel beschadigd raakt, integendeel: functionaliteit en prestaties zijn exact hetzelfde.

Gebruik

De Lightning naar USB kabel 1 meter kunt u eenvoudig verbinden met uw oplader (met USB-aansluiting) of met uw computer of laptop. U kunt dit snoer gebruiken om uw iPhone of iPad snel op te laden of eenvoudig gegevens over te zetten en te synchroniseren. Dit witte accessoire heeft een handige lengte van voor een makkelijk bereik, een ronde kabelvorm en twee aansluitingen: aan de ene kant de Lightning aansluiting (male, 8-pin) en aan de andere kant de standaard USB 2.0 aansluiting (male, type A). De binnengeleider is gemaakt van vertind koper: hierdoor is de oplaadkabel beter beschermd tegen invloeden van buitenaf en gaat de kabel langer mee.

Dezelfde kwaliteit

Heeft u veel Appleproducten van een bepaalde generatie? U kunt deze Lightning naar USB kabel gebruiken als vervanger van uw originele Apple-kabel. Dit snoer is namelijk Apple - MFi gelicenseerd. MFi staat voor ‘Made For iPhone/iPod/iPad’. Een product met het MFi-keurmerk wordt uitvoerig getest en werkt altijd onder iOS. Ook wanneer u uw apparaten heeft voorzien van de laatste updates. Dit product is dus van dezelfde kwaliteit als Apple-accessoires.

Compatibiliteit

U kunt de lightning connector aansluiten op de USB-poort van een computer voor opladen en synchroniseren. Deze gelicenseerde iPhone Lightning oplader kabel is geschikt voor het opladen van een iPhone 12, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6(s), iPhone 6(s) Plus, iPhone SE, iPhone 5(s), iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad Air 3, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, Airpods.

Specificaties

Aansluiting 1Lightning male
Aansluiting 2USB-A 2.0 male
Kabellengte1 meter
KleurWit
Versie2.0 - HighSpeed
Productcode: 1198115
Andere producten in deze categorie
Usb thuislader
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 10,99
Usb oplader
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 7,39
Bekijk alle aanbiedingen
E27 led lamp
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 6,99
Spanningzoeker
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 2,15
Digitale thermometer
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 7,39
Montagetape
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 6,35