Toon meer

Filter

  Productcode: 1073356
  Analoge Schakelklok

  Met een schakelklok is het mogelijk om elektrische apparaten zoals verlichting op gezette tijden automatisch aan te laten gaan. Op deze manier kunt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat de lichten in huis en de buitenverlichting automatisch aangaan zodra het donker wordt. Met de Goobay analoge schakelklok wordt het mogelijk om dit proces zeer eenvoudig in te stellen. Deze kan op een stopcontact worden geplaatst waarna u een elektrisch apparaat naar keuze in de daarvoor bedoelde aansluiting plaatst. Vervolgens stelt u de tijd in op het apparaat en schakelt u het in.

  Technische eigenschappen

  De Goobay analoge schakelklok is geschikt voor gebruik in huis. Het maximale vermogen dat het product aan kan is 3.500 watt bij een stroomsterkte van maximaal 16 ampère. De maximale spanning waarop het kan worden aangesloten is 230 volt wisselstroom bij een frequentie van maximaal 50 Hz. Als het apparaat niet gebruikt wordt en in stand-by staat dan verbruikt het maximaal 0,3 watt aan vermogen. De schakelklok heeft een lengte van 120 millimeter, is inclusief de stekker voor in een stopcontact 74 millimeter diep en in totaal 80 millimeter breed. Het product heeft een gewicht van in totaal 145 gram en is voorzien van kinderbeveiliging.

  Overige specificaties

  De timer is een 24-uurs timer, die handmatig is in te stellen door aan de schijf te draaien en de pijl op de tijd te zetten wanneer stroom geleverd moet worden. U kunt de tijd instellen per 15 minuten en in totaal zijn er 95 verschillende programma’s mogelijk met dit apparaat over een tijdsbestek van 24 uur. De ingestelde tijd is zeer accuraat en heeft een afwijking van maar ongeveer 1 minuut over een hele maand gebruik. De temperatuur waarin het product functioneert mag niet lager liggen dan -10 graden Celsius en niet hoger dan +40 graden Celsius.

  Extra informatie

  Aan de zijkant van het product zit een aan- en uitschakelaar. Hiermee kan worden geregeld dat het product op de gezette tijden in werking treedt of niet. Als de het in gebruik is, dan toont een rode ledlamp op de voorzijde dit aan. De klok is voorzien van randaarde en heeft geen Belgische penaarde. Bij dit apparaat van Goobay ontvangt u een handleiding met uitleg. Hier staan de functies en de veiligheidseisen rondom het gebruik ook in beschreven.

  Specificaties
  Type24-uur
  Geschikt voorBinnen
  Max. vermogen3500W / 16A
  Voeding230V / 50 Hz
  Randaarde - geen Belgische penaarde
  Daarom bestelt u bij Allekabels!
   Dit product is tijdelijk uitverkocht
   Betaal binnen 14 dagen na aankoop
   3.234.977+ Tevreden klanten
   7 Dagen klantenservice
  Meer producten in deze categorie
  Klantenservice & Informatie